Thank you, Greetz!

Inspiratie tijd: 2 minuten

Van Greetz kreeg ik twee verrassingen, super leuk! Vanmiddag werd er aangebeld en tadaaaa: een bos bloemen en een plant van Greetz. Ik zal ze aan je laten zien!

Meer groen in huis

Meer groen in huis is altijd een goed idee. Het ziet er altijd leuk uit! Een bos bloemen op bijvoorbeeld de tafel en een plant doen het zeker goed. Wat groen in huis maakt het plaatje eigenlijk ook een beetje af. 😉

GreetzFurnlovers1

GreetzFurnlovers2

GreetzFurnlovers3

Bos bloemen: “Onbezorgd genieten”

Onbezorgd genieten: wat klinkt dat goed, of niet? Deze bos bloemen heeft niet alleen een goede naam, maar het ziet er ook prachtig uit. Lekker vrolijk, maar niet té: ik hou er van!

GreetzFurnlovers4

GreetzFurnlovers8

Plant: “Ginseng”

Hoe leuk is deze plant? Het lijkt een beetje op een bonsai, maar is toch net een andere plant. Ik las bij Greetz dat de Ficus Ginseng jaren houdbaar is bij goede verzorging. Dus ik ga zeker goed m’n best doen. 😉 En, hoe leuk: de witte pot krijg je er gewoon bij!

Een prachtig miniatuurboompje met mooie dikke en vertakte luchtwortels. Iedere plant is uniek en wordt bezorgd in een witte pot. Bij een goede verzorging is de Ficus Ginseng jaren houdbaar.

GreetzFurnlovers6

GreetzFurnlovers5

GreetzFurnlovers7

En, wat vind jij van deze twee leukerds? Ik zag op de website nog veel meer voorbij komen. Genoeg inspiratie te vinden bij Greetz! Meer dan alleen bloemen, namelijk ook leuke planten! Aanrader ;-)!  

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Een origineel cadeau? Een rood kleed!

Het blijft lastig, een origineel cadeau geven… Denk bijvoorbeeld aan afgelopen Valentijnsdag,...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *