Strackk @ Kith and kin apartments

Inspiratie tijd: 3 minuten

Onlangs werd ik, Mariëlle, gevraagd of ik de planken van Strackk wilde bekijken in één van de appartementen van Kith and Kin in Amsterdam. Uiteindelijk werd dit een overnachting samen met mijn vriend; hoe leuk! Ik zal je meer vertellen over deze prachtige planken die écht bijzonder zijn. Wat deze planken zo bijzonder maakt? Ik zal het je vertellen en laten zien.

Het was heerlijk om eventjes samen een overnachting te hebben. Heerlijk uiteten geweest in Amsterdam en natuurlijk een fijne plek in het appartementje! Top afsluiting van ons weekend. Het appartement is erg mooi ingericht! Leuke kleuren, materialen en meubels. En, die deuren… zo gaaf!

strackk7logo

Strackk

Strackk is magnetisch en heeft een draagvermogen tot 250 kg. Deze wandplanken zijn gemaakt van aluminium en is daardoor super sterk is. Geen problemen meer dat planken na een tijd instabiel worden of dat je er amper iets op kunt zetten. Je kunt er van alles mee doen, want de planken van Strackk hebben veel mogelijkheden. Zo kun je er je potten en pannen op kwijt, maar ook je boeken, woonaccessoires en zelfs kleding!

strackk3logo

strackk4logo

Er zijn verschillende planken:

  • De Strackk Organizer: dit is een plank waar je kleine spulletjes op kunt plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan sleutels of woonaccessoires.
  • De Strackk Tablet houder: de naam zegt het eigenlijk al, want hier kun je je tablet inzetten. Als je je tablet er in zet, kun je ‘m gelijk opladen!
  • De Strackk Bekerhouder: deze plank is vooral handig in de badkamer. Je kunt er al je spulletjes op zetten en uiteraard: de bekerhouder!
  • De Strackk Kaarsenkandelaar: voor meer sfeer in je huis, kies je deze plank! Deze plank heeft namelijk een leuke houder voor een kaars!

Er zijn er nog veel meer! Bijvoorbeeld met een bordenrek, kledinghangers, keukenrol, messenrek, wijnfleshouder, boekenstandaard en meer. Ontzettend veel mogelijkheden. 😉

Op onderstaande foto zie je bijvoorbeeld het bakje dat ‘hangt’ aan de plank doordat het magnetisch is! Je ziet ook nog een stukje van de bovenste plank waar een rondje is. Hier kun je bijvoorbeeld een leuke plant in zetten.

strackk2logo

strackk6logo

Ik vind de planken prachtig! Er zijn ook zoveel mogelijkheden dat je de plank helemaal kunt personaliseren. Je kunt ook kiezen voor verschillende kleuren. Welke is jouw favoriet? Check ze hier allemaal!

strackk5logo

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Het nieuwe merk DAN-FORM nu bij Eyoba!

Ik kom telkens weer nieuwe interieurmerken tegen, wat ik super leuk vind!...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *