Stoelen, proefs en krukken met een zomers tintje

Inspiratie tijd: 3 minuten

Het zonnetje mag zich wel wat vaker laten zien, want wij zijn toe aan kleur! Ben je soms ook weleens op zoek naar een manier waarop je meer kleur kunt toebrengen in je meubels, maar dan wel op een subtiele manier? Ik in ieder geval wel! Daarom ben ik op zoek gegaan naar vrolijke, kleurrijke meubels bij Meubelpartner.

Meer kleur!

Durven en doen! Dat is het gewoon met kleur. Volgens mij denken we allemaal te veel na over de kleur. “Moet het niet iets meer zo? Past dit wel bij de bank?” Laat het los en kijk naar wat JIJ leuk vindt. Je kunt kiezen voor een opvallende kleur, maar het kan ook op een subtiele manier. Don’t worry, je hoeft niet gelijk je muur pimpelpaars te schrijven. Ik laat je zien hoe je meer kleur in huis brengt: door middel van meubels!

Stoelen

Stoelen zijn er in allerlei soorten maten, vormen en ja, ook kleuren. Zo ook deze hemelsblauwe stoel, gemaakt van textiel met toffe houten poten. De mooie blauwe kleur past goed bij een zomerse uitstraling! Wil je het niet té blauw maken in huis? Combineer deze stoel dan bijvoorbeeld met grijze of witte stoelen. Zo hou je de basis rustig.

Daarnaast is het ook leuk om wat meer te spelen met trends. Waarom ga je niet een keer voor Denim Drift? Deze kleurtrend staat stoer, maar kan ook op een subtiele manier worden toegepast op een interieur. Een lichtere blauwe stoel biedt een sterk geheel!

laforma-eetkamerstoel-kenna-stof-met-armleuning-la-forma-kave-home

Go green! Jazeker, volgens mij durven we allemaal steeds wat meer te kiezen voor kleur. Deze kleur is echt een keer wat anders. Ik zag laatst bij Greet van Style and sugar dat zij ook één groene stoel aan tafel heeft. Het biedt zo’n gaaf contrast! Deze groene stoel heeft een beetje een vintage look vind ik. Ik denk door de kleur, maar ook door de vormen van de stoel. Een frisse, maar toch ook warme kleur trouwens!

laforma-eetkamerstoel-tina-la-forma-kave-home

Poefs

Een poef in je huis kan altijd, toch? Leuk om naast de bank te zetten bijvoorbeeld. Een vrolijke kleur, maar wel op een subtiele manier? Ik heb een leuke gevonden! Deze poef brengt net wat meer kleur in je huis. Het patroon van deze poef bevat een gele kleur, maar wel op een subtiele manier. Ik vind ‘m mooi!

poef-aztec-kleur-geel-artistiq-living

Krukken

Hoe leuk is deze kruk? Wat een vrolijke combinatie van het hout en het gekleurde onderstel. Het is een kruk die je op meerdere plekken in je huis kunt gebruiken: buiten aan de bar, binnen in je werkkamer of als extra ‘stoel’ aan de eettafel. Wil je de kruk meer als decoratief onderdeel van je huis gebruiken? Plaats er dan een stapel tijdschriften op of een mooie plant.

laforma-barstoel-malibu-la-forma-kave-home

Hebben jullie gekleurde meubels in huis? Ik ben benieuwd hoe jullie gekleurde meubels toepassen in een interieur! Liefs, Suzanne.

Dit is een gesponsorde blog.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Haal de zomer in huis met Dindi Home

Het is bijna zomer, heerlijk! De vogeltjes fluiten, er komen weer bladeren...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *