Stel je eigen patchwork kleed samen bij Sukhi

Inspiratie tijd: 2 minuten

Door een vloerkleed in een ruimte toe te voegen maak je het gelijk wat huiselijker en oogt het knusser. Als je bijvoorbeeld een grote woonkamer hebt dan kan het er gauw een beetje kaal uitzien zonder kleed. Een mooi kleed aanschaffen is dus echt een must! Bij Sukhi  kwam ik een paar prachtige exemplaren tegen die ik graag met jullie deel.

sukhi-4

Over Sukhi

Een heel inspirerend merk: Sukhi. Ze verkopen kleden die uit Nepal, Turkije, Marokko en India komen. De kleden worden allemaal handgemaakt en daarom kun je zelf de kleur en maat kiezen. En, de kledenmakers krijgen allemaal eerlijk betaald! Dat vinden wij fijn om te weten!

Stel je eigen patchwork kleed samen

Hoe gaaf is het dat je een eigen patchwork kleed kan samenstellen. Je kunt kiezen uit maar liefst 13 verschillende kleuren kiezen. Super veel dus! En je kunt eigenlijk van alles met elkaar combineren… net wat jij mooi vindt. Ook kun je de maat zelf bepalen of een van de standaard maten kiezen. Het past dus ook nog eens perfect in jouw huis. Dit is echt een groot voordeel. Hoe vaak komt het wel niet voor dat een kleed nét iets te groot of te klein is, of dat die ene kleur niet beschikbaar is… Met Sukhi heb je dat probleem niet meer!

sukhi-3

Mijn creaties

Om jullie wat inspiratie te geven ben ik bezig geweest om zelf wat leuke kleuren te combineren. De kleuren die je bij mijn creaties veel voorbij ziet komen zijn blauw, paars en natuurtinten. In de eerste foto zie je elke kleur die je kan kiezen samen, leuk en kleurrijk. De tweede foto is een combinatie van een felle kleur en zwart voor als je een iets opvallends wil maar niet te opvallend. De onderste twee foto’s bestaan uit verschillende kleuren die in combinatie heel goed samen gaan.

kleden-sukhi

Welke kleuren zouden jullie combineren? Liefs, Numai

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Inspiration Wednesday: de leukste hangstoelen!

Hangstoelen.. niet iedereen heeft ze in huis. Toch zie je ze steeds...
Read More

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *