Sneeuwwit interieur

Inspiratie tijd: 2 minuten

De sneeuw is verdwenen, maar wat was het prachtig hè die witte wereld. Gordijnen open en het licht van buiten straalde je tegemoet. Heerlijk, je krijgt er zoveel energie van. Nu de sneeuw weg is,  begint de lente nu echt te komen, je voelt het in de lucht. Dan begint het bij mij weer te kriebelen en wil ik misschien toch weer wat nieuws voor het interieur.

Ga je dan ook voor sneeuwwit?

Wit is een kleur die heel veel wordt gekozen. Er zijn heel veel kleuren wit inmiddels en waar kies je dan voor. Dan is niet zo makkelijk. Wat heb je op de vloer liggen? Welke kant van het huis komt de zon op? Allemaal vragen die leiden naar een keus voor een witte kleur in huis.

Wit is veelgevraagd maar er zijn ook mensen die huiverig zijn voor wit in hun interieur. Bijvoorbeeld een witte vloer. Dat wordt snel vies en is misschien heel besmettelijk. Wij hebben al jaren een witte vloer en het bevalt prima. Het licht wat je tegemoet komt in de ochtend is zo fijn. Vooral als het een wat donkerder huis is.

Maar ook de keus voor een witte bank is heel gedurfd. Zelf hebben wij een beige bank. Heel fijn en misschien niet zo besmettelijk. Maar een witte bank staat al jaren op mijn verlanglijstje. Ik vind dat zo ontzettend mooi.

Is wit misschien wat ongezellig of koel? Het ligt er net aan waarmee je deze kleur combineert. Wit combineert eigenlijk met alles. Wil je het zachter en warmer dan is hout altijd een goede optie of groen in de vorm van planten.

En wat ook zo makkelijk is, zie je een leuk meubel in een niet zo mooie kleur. Pak dan de verfkwast en maak het meubel wit. Past gelijk in het interieur. Dat hebben wij met deze kast gedaan. En we zijn er superblij mee. Het past direct in ons interieur.

Wil je advies op het gebied van witte kleuren, laat het mij dan even weten.

Liefs Irene

 

Comments

comments

Written By
More from Irene Meerman

Trendy transparant

Een trend die vorig jaar al veel zichtbaar was op allerlei manieren...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *