Slaap zacht… in de hangwiegjes van Little Hedonist!

Inspiratie tijd: 2 minuten

Een kinderkamer inrichten is niet altijd even gemakkelijk. Bovenal is het leuk om altijd unieke meubels, kasten en – natuurlijk ook – wiegjes te hebben, zodat je de kinderkamer tot een mooie plek kunt maken. Kennen jullie Little Hedonist al? Little Hedonist, een ontzettend mooi Nederlands merk met als doel om het leven van je kleintje een beetje leuker te maken! Nieuwsgierig? Ik vertel je graag meer!

Little Hedonist
Little Hedonist is een merk met de allerleukste spulletjes voor baby’s en peuters. Van kleren en accessoires tot dingen voor in het interieur. “Fit to make life an adventure!” zoals ze zelf zeggen. Een Nederlands merk met de gedachte dat mooie dingen van geweldig comfort kunnen zijn, maar ook een toevoeging voor je interieur moeten zijn. Daar ben ik het echt 100% mee eens. De comfort moet inderdaad goed zijn, maar het oog wilt natuurlijk ook wat! 😉 Little Hedonist gebruikt altijd natuurlijk materialen, zoals biologisch en organisch (wol)katoen, tencel, bamboe en meer. Zacht, duurzaam én van hoge kwaliteit!

Woonkeet: het adres voor hangwiegjes!
Toen ik de hangwiegjes tegen kwam bij Woonkeet, wist ik gewoon dat ik het met jullie moest delen. Ze zijn gewoon super leuk! Een wieg mag natuurlijk niet ontbreken in de babykamer: de wiegjes van Little Hedonist zijn een échte eye catcher en het is een keer wat anders!

Crib white

Crib Gray

Woonkeet is één van de webshops waar de hangwiegjes van Little Hedonist te verkrijgen zijn. Een kinderwebshop met allerlei leuke dingen voor het interieur. Alles voor de kids vind je bij Woonkeet! Bestel je een wiegje bij Woonkeet, dan betaal je geen verzendkosten! (Boven €50,- gratis verzending)

10% korting bij Woonkeet!
Let op! Nu speciaal voor onze volgers 10% korting op de nieuwe collectie bij Woonkeet! Gebruik de kortingscode FURNLOVERS16 voor 10% korting! (De kortingscode is een maand geldig, t/m 9 maart 2016).

Wat vind jij van de hangwiegjes van Little Hedonist? Iets voor de kinderkamer van jouw kind? Nu 10% korting op de nieuwe collectie! 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Column van Irene | Kappers en koffietentjes

Kappers en koffietentjes. Die vullen in mijn woonplaats de lege panden wel...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *