Shine a little light… met Valentijnsdag!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Voor alle love birds is het natuurlijk een leuke dag: Valentijnsdag! Gezellig met je partner een hapje eten, naar de bios of wat dan ook… In ieder geval eventjes heerlijk met z’n tweeën genieten. Love bird of niet: tijd voor nieuwe inspiratie! Inspiratie op het gebied van verlichting dit keer. Lees je mee?

Lampen kiezen

Lampen kiezen is niet altijd gemakkelijk. Ik denk dat iedereen wel snel weet wat hij of zij wilt qua sfeerverlichting. Maar het is ook goed om te kijken naar de plekken waar het praktisch onmisbaar is. Kijk kritisch naar de ruimte en bepaal daarna wat voor een effect je wilt bereiken met de verlichting. Is het nodig om je favoriete tijdschrift te lezen, is het voor kijk gemak bij de televisie of voor bij het koken? Er zijn veel verschillende soorten verlichting, dus zeker een tip om daar op te letten.

Lampen voor hem, lampen voor haar…

Merk je dat jij en je partner niet altijd op één lijn zitten wat betreft de verlichting in huis? Dan is het van belang dat je een compromis sluit. Kies bijvoorbeeld voor een stijl waarin beide smaken naar voren komen. Hou jij van industrieel, maar je partner van modern? Kijk dan naar de samenstelling van een lamp. Misschien een moderne voet en een industriële kap? Nu Valentijnsdag steeds dichterbij komt, is het natuurlijk wel zo leuk om je partner misschien een keer die ene lamp te geven waar hij/zij het al zo lang over heeft! Toch?! 😉

Lampen voor hem

Welke lampen zijn nou eigenlijk helemaal leuk voor mannen? Waar kunnen wij ‘onze mannen’ mee verblijden? I’ll show you!

Voor de mannen is het soms beter als het design simpel en strak is. Niet te veel poespas. Deze lamp is dan zeker een aanrader. Het licht dat van deze lamp wordt gereflecteerd op de witte binnenkant. Een mooi effect!

Schermafbeelding 2017-01-26 om 13.03.21

Wil je toch een wat opvallender design? Dan is deze lamp wellicht iets: de “Melt Table” van Tom Dixon.

Schermafbeelding 2017-01-26 om 13.12.16

Schermafbeelding 2017-01-26 om 13.13.17

Lampen voor haar

En… voor de mannelijke lezers: verras je vrouw/vriendin met een leuke, mooie lamp! Een lamp waarvan je zéker weet dat zij het leuk vindt. Toe aan wat inspiratie? Ik laat het je zien.

Ik kwam onderstaande lamp tegen (&tradition Milk NA1) en ik vond ‘m zelf erg leuk. Een schattige, gezellige lamp.

Schermafbeelding 2017-01-26 om 13.15.26

Veel vrouwen houden van goud of in ieder geval van de ‘golden look’. Het geeft toch een bepaalde uitstraling, maar brengt ook sfeer in een interieur. Het design van onderstaande lamp sprak me erg aan.

Schermafbeelding 2017-01-26 om 13.18.01

En, welke lamp zou jij uitkiezen om jouw partner mee te verrassen?
Liefs, Mariëlle.

Dit is een gesponsord bericht.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Inspiration wednesday: verlichting

Hi you! Het is weer tijd voor een nieuwe Inspiration Wednesday! Dit...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *