Scandinavische design lampen Pholc – nu bij Sterk Online

Inspiratie tijd: 2 minuten

We kunnen er eigenlijk haast niet meer om heen… de Scandinavische interieur trend! We zien het namelijk overal voorbij komen. Laatst kwam ik bij Sterk Online een heel mooi merk tegen die Scandinavische design lampen ontwerpt met een luxe uitstraling. Ik stel jullie graag voor aan het merk Pholc!

Kennis maken met Pholc

Dit Zweedse merk richt zich op het ontwerpen van design verlichting. De lampen hebben een simplistisch design, maar tegelijkertijd erg stijlvol. Een echte toevoeging aan je interieur en geven door het design een unieke touch aan je interieur. Dit vind ik zelf erg belangrijk, omdat het toch iets moet toevoegen aan je interieur! Op onderstaande foto zie je bijvoorbeeld het simplistische design in combinatie met luxe elementen. 

sterk

Tijdloos en uniek

Sommige items vervang je heel makkelijk, zoals een kussens, kaarsen en andere woonaccessoires. Maar verlichting is toch iets wat je niet zo vaak opnieuw koopt. Vooral als je een keer investeert in een wat duurdere hanglamp boven de eettafel of juist een vloerlamp in de woonkamer. Als je een lamp uitzoekt, dan is het verstandig om voor een tijdloos design te gaan die goed bij jouw interieur past. Ik vind dat Pholc daar ontzettend goed rekening mee houdt.

Mijn persoonlijke favorieten van Pholc

Graag deel ik mijn favorieten van dit merk die ik op Sterk Online tegenkwam, zodat jullie wat inspiratie op kunnen doen. 😉

Favoriet 1

Deze lamp viel me gelijk op door het aparte design. Dit is de Mobil 100 van Pholc. Erg leuk ook dat deze lamp vanuit elke hoek er weer anders uit ziet! De lamp is verkrijgbaar in zwart en messing met 5 opaal glazen bollen.

sterkonline1

Favoriet 2

Deze lamp is ook één van mijn favorieten: de Blend Wire. Zo gaaf bedacht dit! Het is een hanglamp en hangt dus aan het plafond (of course), maar daarom hebben ze onderaan een ballast gebruikt. De lamp kan je op de plek schijnen, waar jij dat wilt.

blend-wire1

Favoriet 3

De derde lamp past helemaal binnen de beschrijving van het merk: uniek Scandinavisch design, stijlvol en simpel. Het is de Blend hanglamp. De basis is wit of zwart gelakt metaal met hieraan een messing accent.

blend-taklampa-pendant-lamp_1 

Ik ben benieuwd welke lamp jouw favoriet is? Liefs, Numai.

 

Dit is een gesponsorde post. 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Groen in je interieur

Hi there! Ik was aan het kijken op Pinterest vandaag en toen...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *