Rust in je slaapkamer

Inspiratie tijd: 3 minuten

Je slaapkamer is echt jouw persoonlijke plekje in huis. Hier kom je om uit te rusten, te chillen en natuurlijk te slapen. Het interieur speelt daar een grote rol in! Hoe drukker en voller je interieur is in je slaapkamer, hoe lastiger het is om tot rust te komen. Vind je niet? Ik geef je graag handige interieurtips voor in je slaapkamer!

Kleurtinten
Veel verschillende kleuren kunnen al gauw heel druk ogen in een slaapkamer. Kies bijvoorbeeld een basiskleur en voeg kleine kleuraccenten toe, zoals gekleurde kussens of accessoires. Ik vind wit met lichtblauw een erg mooie kleur combinatie, want dat zijn twee rustige kleuren! Wat is jouw favoriet?

Rommel
Naast kleur is rommel, dat bijvoorbeeld ontstaat door rondslingerende kleren, ook heel erg bepalend voor de rust in je kamer. Wij vrouwen kunnen nooit genoeg kleren hebben en terwijl je stiekem de helft wat je in je kast hebt hangen niet meer draagt. 😉 Maar iets wegdoen is toch echt geen optie, dus dan maar een grotere kledingkast, toch?!

Kledingkasten
Kledingkasten heb je in alle soorten kleuren, maten en stijlen. Een kledingkast is een basis item in je slaapkamer en daardoor is het belangrijk dat je er een kiest die goed in jouw slaapkamer past! Laatst kwam ik bij OTTO verschillende mooie kledingkasten tegen die ook nog eens groot genoeg zijn voor nieuwe kleren, yay! Het werd dus tijd om mijn vondsten met jullie te delen! 🙂

Strak design
Creëer rust in je kamer door voor een strak design te kiezen. Less is more! Daarnaast geeft deze kledingkast een luxe uitstraling aan jouw slaapkamer door het gebruik van hoogglans materialen. De kast past goed bij de uitstraling van de slaapkamer door het contrast van wit en zwart.
otto-strak

Knus en landelijk
Deze grote kledingkast geeft je slaapkamer een knusse sfeer en door de spiegels lijkt je slaapkamer ruimer. Win-win! Een slaapkamer in een romantische, landelijke stijl zou enorm goed passen bij onderstaande kast.

otto-landelijk

Groot en ruim
Het is fijn om een extra grote kledingkast te hebben, zodat je er ook andere dingen in kunt opbergen, zoals beddengoed. Altijd handig! Soms kan het namelijk zo’n chaos worden… Deze kast is ideaal!
otto-groot

Modern met een ruimtelijk effect
Onderstaande kledingkast valt niet té veel op, maar geeft je kamer wel een mooie uitstraling. Door de grote spiegel ontstaat er namelijk een ruimtelijk effect. Vooral wanneer je een liefhebber bent van de moderne stijl, is deze kast zeker een aanrader: een strak design, wit, lijnen. Echt modern!
otto-modern

Kortom: kies je stijl en zorg ervoor dat de kast bij je slaapkamer past. Zo krijg je een mooi geheel! De kledingkasten hierboven zijn van OTTO, maar dit zijn natuurlijk maar een paar voorbeelden… Er is nog veel meer te vinden in hun assortiment! Welke kledingkast vinden jullie het mooist? Ik ben benieuwd! Liefs, Numai.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Hoe haal je de landelijke stijl in huis?

Hi you! Leuk dat je weer een nieuwe blog leest. De landelijke...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *