Rotan inspiratie bij Goossens wonen & slapen

Inspiratie tijd: 3 minuten

Volgens mij is het er altijd al geweest: rotan. Jaar in, jaar uit. Bij elke trend, elke combinatie, elke interieurstijl. Rotan is en blijft leuk! Daarnaast is rotan, in mijn ogen, makkelijk te combineren. Vandaar dat het altijd geliefd blijft. Bij de een zie je het misschien wat meer, dan bij de ander. Maar toch… Rotan is everywhere 😉 en ik laat het je zien wat je vindt bij Goossens wonen & slapen!

Rotan

Wat is rotan nou precies? Rotan is een materiaal dat komt van de rotanpalm. Het is dus een natuurlijk materiaal. Ik vind het een super leuk materiaal, want je kunt er veel mee. Niet alleen in meubels, maar ook in verlichting en woonaccessoires. Ik zal je in deze blog ‘rotan-inspiratie’ laten zien van Goossens. Yay! Ik ben benieuwd wat jouw favoriet is. Laat je het me weten?

Black rotan: krukjes!

Dit krukje is stoer en cute. Daardoor perfect om te combineren met verschillende stijlen. Rotan hoeft dus niet per se in de ‘standaard’ kleur te zijn. Zwart is ook een toffe kleur voor rotan! En, ook nog eens handig: dit krukje kun je ook gebruiken als nachtkastje of bijzettafel.

schermafbeelding-2016-10-24-om-18-54-51

Rotan fauteuil: nuance!

Heb je nog een leeg plekje in je huis? Kies dan zo’n leukerd als deze. Ik zie het al voor me: heerlijk een boek lezen of tv kijken onder een dekentje in deze stoel. Relaxen maar! Plaats er een leuk kussen bij in jouw favoriete kleur en tadaaaa: jouw rotan combinatie!

schermafbeelding-2016-10-24-om-18-57-51

Eetkamerstoelen van rotan

Ook in de eetkamer kun je rotan gebruiken. Niet als tafel, maar in de eetkamerstoelen. Wat vind je van deze eetkamerstoelen?

schermafbeelding-2016-10-24-om-19-00-33

schermafbeelding-2016-10-24-om-19-17-18

Rotan voor elk seizoen!

Rotan is niet alleen voor de zomer of lente. Nee, rotan kan eigenlijk altijd! In de winter kun je het leuk combineren met donkere tinten en in de zomer weer met pasteltinten. Net wat jij leuk vindt. Zoals je bij de Nuance fauteuil ziet, is het erg leuk om er een (nep)vachtje in te leggen. Staat gezellig! 🙂

WIN ROTAN!

Win rotan? Uhmm… Ja!! Morgen bestaan we alweer 1 jaar! En, daarom hebben we een hele leuke winactie in samenwerking met Goossens wonen & slapen. Hou ons dus in de gaten en ontdek morgen wat we mogen weggeven!

Gebruik jij al rotan in je interieur? En, op welke manier? Of kun jij wel wat rotan ‘gebruiken’? Kijk dan morgen op Furnlovers.nl en ontdek de nieuwste winactie met Goossens wonen & slapen!

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Inspiration Wednesday: koper in je interieur

Het is weer woensdag en dat betekend dat het tijd is voor...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *