Raamdecoratie: kies voor vouwgordijnen

Inspiratie tijd: 3 minuten

We kennen het allemaal wel: vouwgordijnen! Misschien ken je vouwgordijnen als hele strakke vouwgordijnen, gemaakt van stugge en statische stoffen. Maar… Inside Blinds heeft vernieuwde vouwgordijnen. Dit zijn vouwgordijnen die je kunt wassen, niet gaan krimpen en een kleurechtheid houdt van 6 op een schaal van 8. Ik vertel je meer!

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn super handig en bieden genoeg privacy. Zoals ik al aangaf heeft Inside Blinds vouwgordijnen die voordeliger zijn en waar je langer plezier van hebt. Zij hebben namelijk stoffen waar linnen in zit, maar ook de voordelen biedt van polyester. Vroeger waren het soms bijna plastic stoffen. Niet echt handig dus. Maar zoek je vouwgordijnen, die ook nog betaalbaar zijn? Dan vind ik de vouwgordijnen van Inside Blinds zeker een aanrader.

Trends

De trend die we veel voorbij zien komen op het gebied van (vouw)gordijnen is de linnen look. Deze look heeft de mooie, natuurlijke uitstraling van een linnen stof maar zonder de nadelen van linnen. Hoogst onderhoudsvriendelijk, wasbaar op 30° en krimpvrij. Inside speelt gretig in op deze nieuwe trend en lanceerde dit najaar hun nieuwe Helena collectie. Deze stof met een linnen look bestaat uit een subtiel visgraatmotief in zachte, natuurlijke trendkleuren zoals een groengrijs. Om een mooie lichtinval te creëren met de nodige privacy, kies dan voor vouwgordijnen in deze nieuwe stof. Vouwgordijnen geven op deze manier een mooie, ruimtelijke uitstraling. Raamdecoratie kiezen is niet altijd even gemakkelijk, vooral omdat je er toch het liefst een tijdje mee wilt doen. Ik vind deze nieuwe look tijdloos en daardoor erg aantrekkelijk om voor te kiezen!

Wat is de favoriet van Inside Blinds zélf?

Waarschijnlijk hebben jullie al vaker Inside Blinds bij ons voorbij zien komen. Voor onze samenwerking met Mascha van Beautygloss is Inside Blinds één van de sponsors. Hoe cool! Wij vinden het ontzettend leuk! Onlangs had ik een afspraak met Stephanie (werkzaam als accountmanager bij Inside Blinds) en zij liet me toen ontzettend veel leuke staaltjes zien. Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden! Ik vroeg Stephanie om haar favoriet. Ze vertelde me dat de nieuw Helena collectie toch wel haar favoriet is. “Mooie natuurlijke kleuren en 100% onderhoudsvriendelijk!”

Er zijn ontzettend veel verschillende kleuren te verkrijgen, hieronder heb ik de staaltjes voor jullie:

detail-helena-1

detail-helena-2

detail-helena-3

detail-helena-4

detail-helena-5

Welke kleur zou jij kiezen? Dit is natuurlijk afhankelijk van je interieur! Ik vind de zachte kleuren erg mooi! Vooral de pasteltinten zijn mijn favoriet. De kwaliteit van de stoffen zijn echt prachtig: een mooie afwerking en een fijne structuur!

Wat is jouw favoriete soort gordijn? Kies jij ook voor vouwgordijnen? Ik ben benieuwd!

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Zwart, wit, hout … én een kat

Gevraagd worden als gastblogger bij Furnlovers. Hoe leuk is dat? Dit wordt mijn...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *