Printcandy: leuke posters voor vaderdag!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Vaderdag komt er weer aan! Toe aan wat inspiratie? Printcandy heeft daar maar al te goed aan gedacht. Naast de algemene posters van Printcandy, hebben ze nu ook speciale ‘papa’ posters. Ik vertel je graag meer over deze leuke posters!

Wanddecoratie

Vaak kiest men voor wanddecoratie in de vorm van een schilderij of bijvoorbeeld een spiegel. Naast de klassieke wanddecoratie, kun je ook kiezen voor posters. Je kunt het zelf ontwerpen of je kunt kiezen voor een bestaand ontwerp. Ik vind wanddecoratie altijd erg belangrijk, omdat je hierdoor meer sfer aanbrengt in een huis. Kale muren zijn ook zo saai, vind je niet? Uiteraard is er nog veel meer wanddecoratie, maar vandaag wil ik je meer vertellen over posters. Niet zomaar posters, maar hele persoonlijke posters! 😉

Printcandyy

Maak zelf een poster bij Printcandy

Het is super makkelijk om je eigen poster te maken bij Printcandy. Een leuk idee voor vaderdag, omdat je zo een persoonlijk cadeau kunt geven. Om te beginnen kies je een ontwerp, vervolgens geef je aan in welke afmeting je de poster wil hebben. Daarna kun je zelf de teksten en kleuren op de poster aanpassen. Gaaf! Je ziet ook meteen het resultaat op je scherm. Hierdoor weet je in ieder geval zeker dat je de juiste poster zal ontvangen en dat het naar wens is.

poster-vaderdag-cadeau-Furnlovers- (2)

Maak het persoonlijk

Printcandy heeft allerlei family prints, voor meerdere gelegenheden. Nu het bijna vaderdag is, hebben ze speciale ontwerpen gemaakt voor de liefste en leukste vaders. Na bestelling heb je de poster binnen drie dagen al in huis. Kan je niet zo lang wachten? Of ben je iets te laat met je cadeau? Alle vaderdag posters kun je ook als printable poster bestellen.

Ik zal je een aantal voorbeelden laten zien van leuke vaderdag-posters:
Tip: super leuk om een poster te kopen met klembord. Dit geeft toch weer een andere look!

Printccandy Sara voor
Deze vind ik ook erg leuk: een origineel, leuk ontwerp!

print&candy1

Bestel een poster voor vaderdag!  

Wil je ook een poster cadeau geven aan je vader, opa of man? Voor vaderdag of gewoon om te laten weten dat je ze super blij met hem bent! Je vindt nog veel meer posters bij Printcandy. Zeker een aanrader!

 

Vaderdag

Ik vind het super leuk dat je alles kunt personaliseren. Zo wordt het echt een uniek cadeau. Hebben jullie al een cadeau voor vaderdag? Of ga je dit jaar voor een leuke poster? Ik ben benieuwd! Xoxo Sara

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Printcandy. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

 

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Eigen haard = goud waard

Op ons wensenlijstje prijkt al lange tijd een goed functionerende haard in...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *