“Power to the DIY-people!”

Inspiratie tijd: 3 minuten

Daar issie dan: mijn eerste blog voor Furnlovers. Ik kijk er naar uit om jullie via deze blogs te kunnen inspireren met leuke DIY-projectjes voor in huis. Waarom? Omdat er duizend-en-één leuke ideeën zijn die je zélf kunt doen om je interieur een boost te geven. Heel vaak niet duur, én niet moeilijk. En als ik het kan, kun jij het ook!

Ik zal me eerst even voorstellen: ik ben Maud, 23 jaar en woon samen met mijn man en kitten Raaf in een oud-bankgebouw. We wonen hier nu bijna een jaar, en in dat jaar is het interieur al aan aardig wat veranderingen onderhevig geweest. Schuiven met meubels is stiekem wel een favoriete bezigheid, net als het kopen van bloemen, het opknappen van meubels (lees: afgekeurde/oude/on-charmante meubels) en het uitvoeren van DIY-projectjes.

raaf

Met die DIY-projectjes hoop ik jullie via deze blog te kunnen inspireren. De meeste projectjes zijn namelijk helemaal niet duur, kosten helemaal niet veel tijd, zijn ook helemaal niet moeilijk te maken maar zijn wel su-per-tof. Voor mij een perfecte combi! Hieronder een sneak-peek van een aantal projectjes die ik heb gedaan, waar ik heel erg blij mee ben.

1. DIY-opknap-kast

Ik krijg via Instagram (@maudauee) vaak vragen over waar deze kast vandaan komt. Super tof, want dit is nou écht een DIY-opknappertje. Moeilijk? Nee. Duur? Helemaal niet. De moeite waard? Ja. Kan iedereen dit? Jazeker.

Processed with VSCO with m5 preset

kasttt kastttt

2. Hertenkop van hout

Een ander favorietje is de houten hertenkop die ik heb gemaakt van takken uit het bos en een hoop kleine spijkertjes (kost dus he-le-maal niks!). In eerste instantie bedacht ik deze voor tijdens de herfst en winter, maar inmiddels ben ik er zo aan gehecht geraakt dat hij het hele jaar in huis mag hangen. Leuk hè?!

hertje

hertenkop

3. Easy cactuspotjes

Naast de echte DIY’s zijn er ook simpele opknappertjes die de boel al een stuk opleuken. Kijk bijvoorbeeld naar deze cactuspotjes: een likje verf geeft de potjes direct een andere look. Ik heb ze in een waxinelichtjeshouder gezet die ik ooit heb gekocht bij de Flying Tiger. Think outside the box!

cactusjes

cactuss

Als je nou denkt: ‘ik ben wel benieuwd naar hoe je die kast of hertenkop heb gemaakt’ (of iets anders natuurlijk!) laat het mij dan weten in een reactie op deze blog. In een volgende blog zal ik hier dan een DIY over schrijven!

To be continued!

Maud

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Dé leukste accessoires voor in huis

Persoonlijk vind ik het erg leuk om mijn interieur steeds te vernieuwen....
Read More

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *