Plattegronden voor in huis?!

Inspiratie tijd: 4 minuten

Waarschijnlijk lees je nu de titel en denk je: “ehhh, wat? Plattegronden voor in huis?” En dan bedoel ik niet een plattegrond om de weg te vinden, nee… Onlangs kwam ik een super tof concept tegen en daar wil ik je graag meer over vertellen! Het heeft alles te maken met plattegronden!

Wanddecoratie

Ik kan geen genoeg wanddecoratie hebben. Als er niets aan de muren hangt vind ik het veels te kaal. Is dat herkenbaar voor jullie? Wel vind ik het belangrijk om afwisselend te zijn in de wanddecoratie. Hoe je daar voor kunt zorgen? Ik heb een aantal tips:

  1. Kies voor unieke wanddecoratie

Tegenwoordig is het bijna een kunst om echt uniek te zijn. Kies dus een keer voor iets dat je niet overal ziet. Of maak het persoonlijk door een eigen gemaakte foto (bijvoorbeeld van de natuur) uit te printen in zwart/wit en in een lijst te doen. Zo krijg je echt een persoonlijke wand!

  1. Mix and match

Combineer je wanddecoratie: posters, een wanddoek, misschien een plank aan de wand… Noem het maar op. Hierdoor krijg je een speels gevoel. Wissel daarnaast ook vooral af!

  1. Durf!

Kies een keer voor een opvallend formaat of een opvallende kleur. Daarmee zul je écht verschil maken! Ook vind ik het leuk om verschillende formaten te gebruiken. Leuk als je bijvoorbeeld een wand met posters maakt.

  1. Kies voor kunst

Ook een aanrader vind ik om een mooi abstract schilderij op te hangen. Zo zorg je echt voor een eyecatcher en dit kun je trouwens ook weer mooi combineren met strakke lijsten waar je posters in doet.

Place The Moment

Terug naar de plattegronden! Ken jij Place The Moment al? Place The Moment heeft unieke plattegronden die je helemaal kunt personaliseren. Misschien heb jij een bijzonder moment meegemaakt in een andere stad en wil je dit vastleggen: de eerste kus, een eerste ontmoeting, jouw favoriete vakantie… Place The Moment heeft hele mooie ontwerpen gemaakt, waarbij je zelf kunt kiezen voor een stad en deze kunt “pinnen” in de plattegrond.

Place it. Name it. Love it.

Het werkt als volgt. Je kiest de plek die jij wilt uitlichten. Dit kan overal ter wereld zijn. Vervolgens kies je het design. Je kunt uit de onderstaande designs kiezen:

Doordat je zelf een design kunt kiezen, kun je het precies afstemmen op je interieur. Als laatste benoem je het moment dat je ooit hebt meegemaakt op deze locatie: je geboorteplaats, een ontmoeting, je leukste vakantie… en ga zo maar door!

Het formaat is 50 x 70 cm, wat ik een mooi formaat vind. Hierdoor kun je het goed gebruiken in je huis.

Ik wil een Place The Moment! En nu?

Lijkt het jou wel wat om zo’n mooie Place The Moment in huis te hebben? Dat snap ik volkomen. Echter is daar nog wel iets voor nodig! Place The Moment probeer haar project te financieren bij Kickstarter. Kickstarter is een crowdfundingplatform. De opbrengsten hiervan zijn bedoeld voor de productie, verpakkingsmaterialen en de start van de webshop.

Wat houdt dit in? Voor geïnteresseerden houdt dit in dat de stadsplattegronden tot en met 26 november voor een laag tarief (€35) in de voorverkoop zijn via Kickstarter, een stuk lager dan de uiteindelijke retail prijs. Voorwaarden voor de levering van de posters is wel dat het gestelde funding doel (€4500) gehaald wordt op 26 november, anders gaat het project niet door en krijgt iedereen het betaalde geld weer terug.

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan hier!

Stay tuned!

Ik vind het een heel erg mooi concept en ben dan ook blij dat ik dit met jullie heb kunnen delen! Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Volg Place The Moment dan via onderstaande social media kanalen

Instagram
Facebook

Ik hoop jullie weer geïnspireerd te hebben! En ik ben ontzettend benieuwd wat jullie van Place The Moment vinden! Liefs, Mariëlle.

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Place The Moment. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

De nieuwe collectie van Puik bij Sterk online

Hi allemaal! Nieuwe collectie alert! Ik vind het altijd zo leuk als...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *