Pasen op tafel

Inspiratie tijd: 2 minuten

Yay! Pasen komt eraan. Dat betekent voor mij: een Paasontbijt, samen lunchen en avondeten. Veel eten in twee dagen, maar omdat we dus gezellig aan tafel zitten is het wel zo leuk dat de tafel er helemaal op en top uit ziet! In deze blog zal ik je wat handige tips en voorbeelden laten zien hoe je jouw tafel klaar kunt maken voor Pasen.

Je kunt je tafel op verschillende manieren aankleden. Een aantal kleinen dingen kunnen al sfeer geven aan de tafel. Producten die je kunt gebruiken zijn: bloemen, een Paastak, servetten, kaarsen en (verschillende) borden. Let wel op dat je kiest voor een aantal kleuren die je steeds laat terug komen. Om een maar een aantal kleuren te gebruiken houd je het rustig en als één geheel.

Hieronder zie je allerlei voorbeeld hoe je het zo kunnen doen.

Verschillende stijlen voor je tafel

Dit is super zoetig gedekt. Zacht roze en blauw maakt het tot een schattige tafel. Heel leuk!

c9d04d699ea581f9da5aa0e08dd2cfcf
Bron

Deze tafel is een mooi voorbeeld van een wat vollere tafel, maar nog steeds heel tof. Hier werd gebruik gemaakt van bloemen en kaarsen. En kijk heel even naar het heerlijke eten wat er op tafel staat 🙂 Ik krijg al trek!

2216432f15582ab4e2dde1ead3a753e6
Bron

Op deze manier kun je kaarsen ook gebruiken. Zo maak je het toch een romantisch etentje! Dus voor de lovers onder ons… haha 🙂

593c9a363e67c27a033fb68047e49e6b
Bron

Hier zie je een wat rustige tafel, maar nog steeds heel gezellig. Voor deze tafel is er gekozen om de materialen hout en glas te combineren met geel, grijs en groen. Het maakt het tot één geheel.

32b886dd61089c5dacf96e8a451b80c5
Bron

Ik ben super benieuwd naar jouw Paastafel! Dus als je het op Instagram plaatst en ons tagt in je foto, dan kan ik het ook zien! Liefs, Suzanne.

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Een fijne nacht voor de kleintjes met BABYmatters!

Misschien had je het zelf vroeger ook en heeft jouw kleintje er...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *