Originele, handgemaakte onderzetters van Sukhi

Inspiratie tijd: 2 minuten

Ken je het zelf ook: je bent op zoek naar leuke onderzetters voor bijvoorbeeld pannen, planten of misschien wel kaarsen, maar eigenlijk kom je steeds weer op een standaard onderzetter uit. Van Sukhi mochten we twee onderzetters kiezen. Eén ronde en één vierkant. We zijn er helemaal weg van en laten je dan ook graag zien welke mogelijkheden het allemaal heeft!

We mochten er twee kiezen en daarom hebben we voor twee verschillende vormen gekozen en twee verschillende kleuren. Zoals je ziet hebben we een gekozen in fel blauw en een lichtblauw. Juist omdat het een opvallende kleur, spreekt het ons erg aan en het is een keer wat anders!

Je kan er bijvoorbeeld een plant op zetten!

Sukhi1

Sukhi2

Sukhi3

Of heb je leuke bijzettafeltjes? Ook daarop kan je het goed gebruiken met een leuk kaarsje of een plant. En, uiteraard, niet te vergeten: als onderzetter voor de pan kan je het natuurlijk perfect gebruiken!

Sukhi5

Over Sukhi
In Nepal betekent Sukhi ‘blij’. Zoals ze het zelf zeggen: “Onze kleden maken je ook blij. Je ontvangt een prachtig handgemaakt kleed rechtstreeks van de maker. Ons doel is heel eenvoudig. Wij willen je het mooiste kleed van de hoogste kwaliteit aanbieden. Daar word jij blij van. En wij ook.”

Sukhi hanteert altijd de laagste prijzen. Ze werken rechtstreeks met de mensen die het maken en hierdoor kunnen ze de prijzen laag houden. Geen opslagruimtes, winkels of tussenpersonen – alleen maar de mooiste kleden.

 

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Inspiratie 2017

Furnlovers inspiratie! Wat wil jij zien? Furnlovers inspiratie! Wat wil jij zien? Furnlovers inspiratie!...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *