Op kamers!

Inspiratie tijd: 2 minuten

Op kamers, misschien ga je op kamers of zit je net zoals ik nu op kamers. In deze blog geef ik je tips hoe en waar je goedkoop leuke dingen kan scoren voor in je kamertje! Inclusief een paar foto’s van mijn kamer. 

Kleine ruimte

Meestal als je op kamers gaat dan zit je in een klein kamer, maar wel een kamer waar alles in moet komen. Eethoek, slaapkamer, wastafel/badkamer en een chill-hoek. Wat van belang is is dat je de ruimte slim gebruikt. Zelf heb ik een kleine afstapje in mijn kamer wat ervoor zorgt dat ik twee ruimtes kan creëren. Een badkamer-slaapkamer en een eetkamer-chillhoek. Je kan de ruimte ook anders gebruiken, zoals op deze foto’s.

leibal_wiesbaden_studiooink_6
bron

Jouw stijl

Pinterest is the key, ga lekker op Pinterest zoeken naar toffe ideeën. Zelf heb ik daar het een en ander van geïnspireerd. Bijvoorbeeld hoe je het beste een kleine kamer kan benutten of hoe je schilderijen leuk kunt ophangen. Check ook onze Pinterest pagina over studentenkamers.

Winkelen

Zelf heb ik erg veel van de kringloop, Zeeman, HEMA en IKEA. Waarom? Goedkoop en leuk. HEMA heeft sowieso leuke kleine dingetjes (check de shop hieronder). En ik verkeek me er enorm op want de Zeeman heeft toffe spullen. Zo heb ik hier een macramé gekocht voor €1,-. Bij de IKEA kan je ook goedkoop bedden kopen, dat heb ik zelf ook gedaan of een slaapbank. Deze winkels zijn echt de moeite waard om vaak doorheen te lopen en dan kan je echt iets leuks vinden. Vooral bij de kringloop moet je een paar keer heen gaan om net dat ene kastje te vinden die je zocht.

suaj

suzaj

suzam

 

Ik ben benieuwd wat jullie hier van vonden en of je er iets aan hebt. Laat in de reacties achter of jullie vaker studentgerelateerde blogs zouden willen lezen.

See you soon 🙂

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

On trend: Velvet & Velours

Januari, de maand waarin bij de meeste mensen de feestversiering het huis...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *