Ook op zoek naar kerstcadeaus?

Inspiratie tijd: 2 minuten

The best time of the year: kerst! Er komt altijd van alles kijken bij kerst, namelijk het voorbereiden van het kerstdiner, het optuigen van de kerstboom en natuurlijk de kerstcadeaus. Weet jij al welke cadeaus jij gaat kopen voor bijvoorbeeld je lootje, je partner of een vriend(in)? Als je het nog niet weet dan heb ik een aantal tips voor je!

Welke kerstcadeaus kies jij?
Ik ben mijn zoektocht gestart naar leuke kerstcadeaus voor mijn lootje en kwam van alles tegen. Niet erg gemakkelijk kan ik je vertellen! Er is veel keuze en ik vind het leuk om het persoonlijk te houden en iets te kiezen wat perfect past bij de interesses van degene die het cadeau ontvangt. Op deze manier kan hij of zij echt iets met het cadeau dat je ze geeft!

Kijk bijvoorbeeld eens goed naar de hobby’s van degene die je een cadeau wilt geven. Is koken een hobby? Geef dan een peper- en zoutmolen cadeau! Ik kwam deze set van Puik-Art tegen: echt prachtig! Niet zo ‘gewoon’ als iedere andere peper- en zoutmolen.

sterkonline1

Of wat dacht je van deze handige opbergpotten van Eva Solo? Je kan deze potten eigenlijk met van alles vullen: koekjes, zelfgemaakte geroosterde tomaten in olijfolie, noem het maar op. Je krijgt er strakke roestvrije stalen deksels bij. Dus je kan het ook nog eens handig afdekken!

sterkonline2

Met een klok zit je altijd goed!
Je leest het al: een klok is altijd een goed idee! Dat vind ik in ieder geval. Het is een leuk cadeau voor zowel een man als een vrouw. Hou het simpel, dan weet je in ieder geval zeker dat de klok goed in het interieur past.

Deze klok van Puik-Art bijvoorbeeld: wauw! De Clork klok is gemaakt van natural of zwart kurk (op onderstaande foto zwart) en heeft een witte wijzerplaat. Handig om te weten: je kan de wijzerplaat eruit halen, zodat je eenvoudig de batterijen kunt vervangen. Een prachtig cadeau met een Scandinavische touch!

sterkonline3

Geef cadeaus waar iemand écht iets aan heeft!
Wat ik erg belangrijk vind bij cadeaus, is dat je er ook echt iets aan hebt. Een klok, kookspullen en dergelijke doen het altijd goed, omdat eigenlijk iedereen deze spullen wel gebruikt! Ben je op zoek naar nog meer inspiratie voor kerstcadeaus? Kijk dan eens hier! Hier vind je ontzettend veel inspiratie voor kerst- en oudejaarsgeschenken!  

Ik ben benieuwd wat jij gaat kopen!

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

De mooiste raamdecoratie voor je huis!

Raamdecoratie kan je huis net wat meer gezelligheid geven. Het is goed...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *