Ons grote mensen-huis: klussen

Inspiratie tijd: 3 minuten

Het huis zit vol gekke hoekjes, onverwachte indelingen, overduidelijk geen recht toe recht aan huis. Juist waar we op zijn gevallen uiteraard. Ondanks de felle kleuren die overal gebruikt zijn konden we er goed doorheen kijken. En ja, juist door die knal oranje muur viel dit huis op Funda zo op.

klussen-1

Inmiddels is alles wit geschilderd en overal de behang verwijderd. Een eerlijke conclusie? We vinden al die kleuren inmiddels een stuk minder charmant. Aan de geblokte vloertegels op de eerste verdieping leek geen eind te komen en er bleek ook nog een lichte laminaat onder te liggen. Even zag het er naar uit dat deze nog bruikbaar was, maar op de overloop kwamen we erachter dat er een enorm stuk uitgezaagd was om een kabeltje door te trekken en in de slaapkamer bleek dat er met stift maten op waren geschreven, wat de definitieve exit voor de laminaat vloer betekende.

klussen-3

klussen-4

klussen-5   klussen-8

Wat voorheen de kinderkamer was hebben wij omgetoverd tot kastenkamer. Alles wit en fris. Het brede kozijn is zwart gebleven en een keer opnieuw strak gelakt. Er is niets terug te vinden van de knalblauwe muur met oranje accenten bij de rolgordijnen en laten we zeker de behangen muur met de metrokaart van New York niet te vergeten. Zonder alle hulp van de lieve mensen om ons heen en de uitschuifbare grote trappen en stellingen was het niet gelukt. Er hebben zoveel mensen een handje geholpen en daar zijn we onwijs dankbaar voor.

klussen-6

klussen-7

klussen-10

Inmiddels in het einde inzicht en kan uiteindelijk het leukste deel, namelijk het inrichten beginnen. Wat een beetje als een persoonlijke beloning voelt. De aanbouw gaat van start wanneer de vergunning is goedgekeurd en ook hier kunnen jullie een update van verwachten. Ik kan niet wachten om een grote mok koffie in te schenken, mezelf op te krullen op de bank en uren om me heen te kijken om me erover te verwonderen hoe mooi het geworden is.

 

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Waar moet je aan denken bij een badkamerrenovatie?

Een badkamer renoveren kan een heel project zijn. Het is daarom goed...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *