Onmisbare producten voor op vakantie

Inspiratie tijd: 3 minuten

Het is zomer en de zon schijnt heerlijk! Heb jij al een vakantie op de planning staan? Erg leuk om naar uit te kijken, totdat je moet inpakken…help! Inpakken kan nogal een lastig klusje zijn, je moet vanuit een heel huis met je eigen vertrouwde spullen kiezen voor wat alleen in één koffer mee kan. Cosmetica is hier ook een belangrijk onderdeel van: een heerlijk geurtje, jouw favoriete skincare, zonnebrand en ga zo maar door. Ik help je graag op weg met inpaktips met de handigste producten van Bijenkorf.nl! Lees je mee? 


Viktor&Rolf – Flowerbomb Eau de Parfum

Kleding

Als ik aan vakantie denk, denk ik ook aan al mijn mooiste zomer outfits en strandkleding die ik eindelijk kan showen. Al snel wil ik dan veel te veel meenemen, wat onnodig veel ruimte in beslag neemt. Bij het inpakken van je kleding kan je het beste rekening houden met de volgende dingen:

Laagjes

Ook op je warme zonvakantie, kan het ‘s avonds flink afkoelen. Het beste kun je je kleding in laagjes dragen, wanneer het dan warmer of kouder wordt kun je aan- en uitkleden tot de juiste warmte voor de temperatuur op dat moment. Neem bijvoorbeeld een jasje of vest mee wat je gemakkelijk over je kleding aan kan trekken.

Selected Femme 

Combineren

In plaats van voor setjes te gaan die alleen bij elkaar passen, kun je voor meer afwisseling zorgen door kledingstukken te kiezen die je ook onderling kunt wisselen. Zo kun je variëren en ben je niet gebonden aan één combinatie. 

Oprollen

Als jij alles hebt verzameld wat je mee wil nemen, kun je ruimte in je koffer besparen door je kleding op te rollen in plaats van op te vouwen. Dit geeft overzicht bij het openen van je koffer op vakantie én bespaart dus ruimte in je koffer! En… het voorkomt dat je je koffer niet dicht krijgt, zoals op de foto hieronder. 😉 

Cosmetica

Wat neem je nou eigenlijk mee aan cosmetica en hoe pak je dat aan? Om te beginnen is het handig om alles bij elkaar te houden. Dat kun je doen in een toilettas. Hier zie je bijvoorbeeld allerlei mooie toilettassen. Je kunt het formaat kiezen wat bij het aantal producten wat jij gebruikt past. 

Toilettas Ted Baker (Tafeta)

Time to tan

We maken er soms een wedstrijdje van wie de mooiste tan heeft gekregen op vakantie. Niet alleen op je zonvakantie kun je lekker kleuren, maar ook op een skivakantie krijg je meer vitamine D binnen dan je denkt! Heb jij weinig pigment van jezelf en verbrand je eerder dan dat je bruin wordt? Dan is het allereerst belangrijk om je goed tegen de UV-straling te beschermen. Neem daarom altijd een goede zonnebrand mee op vakantie met voldoende bescherming. Als jij niet zo bruin kan worden als je familielid of partner en daarvan baalt, treur dan niet. Er bestaan namelijk ook andere manieren om te bruinen. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van zelfbruiner. Zo kom je toch nog met een lekker kleurtje terug van jouw vakantie ;-).

Lancaster sun beauty velvet milk spf30

Ben jij al begonnen met setjes maken? Ik hoop dat je wat aan mijn tips hebt gehad. Fijne vakantie!

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

De mooiste design kapstokken

Rondslingerende jassen, tassen, petten… noem het maar op. Het blijft zo vervelend!...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *