Oktober, dé woonmaand!

Inspiratie tijd: 2 minuten

Hallo oktober, dé woonmaand voor iedereen! Elk jaar komen verschillende kleurenexperts van Flexa bij elkaar met voorspellers op het gebied van design en sociale trends om de Flexa kleur van het jaar 2019 te kiezen. En daar is die dan: Spiced Honey!

Alhoewel ik nog niet overtuigd was van de nieuwe kleur, ben ik vandaag helemaal om. Ik ben op pad geweest naar de vt wonen en design beurs in Amsterdam en werd flink geconfronteerd met deze nieuwe trend.

De rust en combinatie van zachte kleuren maken het misschien wel stiekem tot een van mijn favoriete kleuren op dit moment. En dat terwijl ik vanochtend er nog heel anders over dacht! Daarbij behoren ook zeker weten de natuurlijke materialen zoals jute, bamboe, kurk en niet te missen het pampasgras. Ik was er al een tijdje naar opzoek maar nu moet en zal ik ze vinden. Super tof om mee te stylen toch? Misschien moet ik ze dan toch maar stiekem bij de buurman uit de tuin plukken.

Naast dat ik enthousiast werd van de nieuwe Flexa kleur kon ik ook geen genoeg krijgen van de mooie tegeltjes aan de muur. Vroeger was dit natuurlijk heel gewoon. Tegenwoordig willen we geen tegeltjes meer bij een keuken of een badkamer bijvoorbeeld. Maar eerlijk, hoe hip zijn deze tegeltjes? Ik zou het wel weten hoor!

Mocht je nou nog meer willen zien van deze leuke kleurencombinatie’s en nog veel meer, je hebt tot 6 oktober om de woonbeurs in Amsterdam te bezichtigen.
Een waarschuwing, je gaat niet met lege handen naar huis!

Liefs,
Huisje Boompje Hip


 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

De beste en mooiste meubels voor in jouw woning!

We kennen het gevoel allemaal wel: je bent op zoek naar iets...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *