Office makeover part II: de vloer

Inspiratie tijd: 3 minuten

De vorige keer hebben we jullie onze nieuwe bank laten zien, maar uiteraard begint het allemaal met een vloer. Dit is natuurlijk de basis! Een tijdje geleden hebben we een foto met jullie gedeeld op social media, omdat we jullie mening nodig hadden. We moesten namelijk een vloer kiezen voor in de filmsetting! Dat was best lastig, maar… het is ons gelukt! We zijn geslaagd bij Vloeren Studio Duiven en we vertellen er graag meer over. Wie weet heb jij ook weer wat aan onze tips!

Vloeren kiezen

In onze filmsetting wilden we echt een woonkamer creëren. Een leuke, gezellige plek waar we al onze video’s kunnen opnemen. In het kantoor zelf ligt een betonnen vloer, dus is een houten vloer wel zo mooi. We hebben gekozen voor een semi donkere vloer van Vloeren Studio Duiven, waardoor we echt veel meer sfeer krijgen in onze filmsetting. Bovendien springt de vloer er mooi uit omdat we een lichtgrijze bank en een witte eettafel hebben staan in de setting.

Hieronder zie je goed de kleur:

Ons lichte vloerkleed (vertellen we de volgende keer meer over) past perfect bij de vloer.

Laminaat van Vloeren Studio Duiven

Zoals ik net al vertelde hebben wij een vloer van Vloeren Studio Duiven en we hebben gekozen voor laminaat. Laminaat is opgebouwd uit MDF/HDF vezel met daarop een foto of print (met een uiterlijk van hout) geperst. Op deze foto wordt vervolgens een beschermlaag, oftewel een slijtlaag, aangebracht. Deze laag bestaat uit melamine en dit is een harde en slijtvaste transparante kunststof. We merkten al direct dat de vloer makkelijk is in onderhoud. Stofzuigen en vochtig afnemen met een laminaatreiniger is voldoende! Easy dus. 😉 Wil je meer weten over laminaat, hout of PVC, neem dan vooral even een kijkje bij Vloeren Studio Duiven. Klik hier voor de website.

Welke vloer kies jij?

Ben je van plan om binnenkort een vloer te kiezen? Een handige tip is om langs een showroom te gaan. Wij gingen naar de showroom van Vloeren Studio Duiven en op deze manier konden we alle soorten vloeren zien. Bovendien kregen we daar ook de tip om een stukje van de vloer even bij het raam te bekijken. De kleur kan dan opeens anders zijn dan je denkt. Het is bij Vloeren Studio Duiven ook altijd mogelijk om een stukje vloer (monsterbord) mee te nemen om het thuis te bekijken. Op deze manier weet je zeker dat je 100% tevreden bent met je nieuwe vloer.

Op de onderstaande foto heb je een duidelijke impressie van het totaal plaatje:

Wat vind jij van onze vloer? Wij zijn er heel erg blij mee! Een mooi resultaat, een hele fijne service en een prachtige sfeer. Tot de volgende keer!

Dit product is gesponsord door Vloerenstudioduiven. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Inspiration wednesday: Open kasten

Wie heeft er ook het kledingrek van de IKEA? Ik wel in...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *