Office makeover part 5: vloerkleed

Inspiratie tijd: 3 minuten

Een vloerkleed kiezen lastig? Dat hoeft zeker niet zo te zijn! Want bij Louis de Poortere kwamen we veel inspiratie tegen. In onze filmsetting mocht een vloerkleed natuurlijk niet ontbreken. Ben je benieuwd naar welk vloerkleed wij hebben gekozen? In deze blog laat ik het je zien en geef ik je een aantal handige tips.

Een vloerkleed aanschaffen?

Vanuit huis ben ik eigenlijk helemaal niet gewend om een vloerkleed te hebben. Mijn ouders hadden (en hebben) dat nooit. Toen ik zelf ging verhuizen wilde ik toch wel graag een vloerkleed. Het staat niet alleen mooi, maar is ook lekker zacht aan de voeten! 😉 Vandaar dat ik zelf een vloerkleed heb aangeschaft! In ons kantoor wilden we ook een vloerkleed. Hierdoor ontstaat echt dat huiskamergevoel dat we wilden. Maar waar moet je eigenlijk op letten bij een nieuw vloerkleed? Kijk allereerst naar je vloer. Het vloerkleed moet hier namelijk wel bij passen.

Daarnaast moet je kijken naar wat voor een soort vloerkleed: hoogpolig, laagpolig… wil je een extreem zacht vloerkleed of mag het juist niet te fluffy zijn? Door zulke dingen af te stemmen kom je uiteindelijk al wel tot een mooi vloerkleed. Bovendien gaat het om jouw huis en weet jij als geen ander wat er in jouw huis past en bij jouw stijl staat.

Louis de Poortere

Ons vloerkleed is van Louis de Poortere en het past super mooi in het geheel! Het vloerkleed is de ‘Fading World Generation Beige Sky’’ en we hebben het formaat van 170×240 cm. Dit past perfect bij de bank en in het totale plaatje. Het vloerkleed is ongeveer 3 mm dik en je kunt het zowel in de woonkamer als bijvoorbeeld de eetkamer gebruiken. Het vloerkleed is namelijk makkelijk te onderhouden! Het vloerkleed is geweven met de structuur van een Kelim vloerkleed. Het materiaal bestaat uit zuivere wol en katoenchenille. Hierdoor krijgt het een chique, maar toch ook wel een stoere uitstraling.


Zoals je ziet staat het perfect bij de rest van de meubels en bij de vloer. Zo leuk!Wil je meer vloerkleden zien? Bekijk dan hier de website.

Wat vind jij van ons vloerkleed? We zijn er heel erg blij mee. Liefs, Tessa.

Dit product is gesponsord door Louis de Poortere. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Badkamertrends 2020

De dagen worden kouder, korter, maar ook gezelliger! We kruipen sneller op...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *