Office makeover part 4: verlichting!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Hoi hoi! Daar zijn we weer! Tijd voor een nieuwe update voor ons kantoor. Stiekem hebben we deze lamp al een tijdje staan, maar helaas was ons kantoor nog niet af. We konden dus nog niet echt mooie foto’s maken. Maar… Het is nu eindelijk zover! YAY! Het is namelijk zo’n mooie vloerlamp. Ik laat ‘m graag aan je zien!

Mineva

De vloerlamp is de ‘Mineva’ van Lampen24.nl. Het is een mooie, opvallende lamp, waarbij je de combinatie ziet van zwart en goud. De lamp past bij veel interieurstijlen, maar ik vind het vooral mooi staan bij een stoere, industriële stijl. Het is een staande lamp (zoals je hieronder kunt zien) en het heeft een drievoet statief. Waarschijnlijk doet de lamp je al snel denken aan een soort lamp die in een fotostudio staat. Echter is deze lamp toch écht bedoelt als sfeerverlichting. 😉

Boven de lamp zit een zwarte koepel die zorgt voor een mooie gloed. Het brengt veel sfeer! Er ontstaat nog meer sfeer dankzij de mat gouden binnenzijde. De lamp is een eyecatcher, vind je niet?

Lampen24.nl

Bij Lampen24.nl. slaag je altijd wel voor de juiste lamp. Er is namelijk genoeg keuze: vloerlampen, hanglampen, tafellampen, spots en zelfs lampen voor buiten. Het is natuurlijk afhankelijk van wat je nodig hebt. Wij waren op zoek naar een vloerlamp, die zeker wel mocht opvallen in onze filmsetting. Wil je dit nou niet? Geen probleem. Zoals ik al zei: er is écht genoeg keuze bij Lampen24.nl.


Welke lamp kies jij?

Weet je nog niet zo goed welke lamp je nodig hebt? Kijk om te beginnen eens naar wat voor een soort verlichting je nodig hebt. Misschien is dit, net zoals ons, een staande lamp, maar het kan ook zijn dat je juist een tafellamp zoekt voor net wat meer verlichting naast de televisie of op je bureau. De uitstraling van een lamp moet daarnaast altijd goed bij je interieurstijl passen. Hiermee krijg je namelijk een mooi geheel en wordt het niet al te druk. Wat is jouw stijl? Wat voor een verlichting wil je? Hoeveel verlichting moet het geven? Allemaal belangrijke vragen bij het kiezen van verlichting.

Toe aan wat inspiratie? Of ben je op zoek naar jouw ideale lamp? Check dan eens Lampen24.nl. Zeker een aanrader! 😉

Wat vind je van onze vloerlamp? Wij zijn er heel erg blij mee. Wat een leukerd, toch?! XOXO.

Dit product is gesponsord door Lampen24. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

De mooiste gepersonaliseerde posters

Yay, het is weer tijd voor een nieuwe: ITEMS OF THE WEEK....
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *