Office makeover part 3: wanddecoratie

Inspiratie tijd: 2 minuten

In een filmsetting hoort natuurlijk ook… wanddecoratie! Een kale muur is ook maar zo saai… Vinden jullie niet? We hadden een superleuke klok ontvangen van Duurk én posters van De Designschuur. Samen zorgt het voor een prachtig geheel. Ben je al nieuwsgierig geworden? 😉 Let’s start!

Onze nieuwe klok

Allereerst wil ik beginnen met de zwarte klok. Het is een mat zwarte klok (zo mooi!) en het staat ook leuk bij de posters. Bovendien vind ik het ook uniek staan op deze manier. Het is echt een keer wat anders. De klok is dus van Duurk en heet ‘Newgate Telectric’.

Zoals ik net vertelde is de klok mat zwart en daarnaast is de klok extra diep. De klok is echt een eyecatcher en past bij verschillende stijlen. Dit vinden we erg handig, want wie weet kiezen we over een tijdje voor een andere kleur of andere posters. De klok past er in ieder geval perfect bij.

Hieronder zie je de klok, samen met de posters:

Duurk

Bij Duurk kun je niet alleen terecht voor klokken, maar voor nog veel meer: lampen, schilderijen en dergelijke. Bovendien vind je er allerlei verschillende stijlen. Hou je van de vintage stijl of juist echt een klassieke look? Ook dan kun je terecht bij Duurk. 😉

Wanddecoratie

Wanddecoratie zorgt ervoor dat het echt helemaal af is. Alleen een witte muur is toch wel saai vonden wij. Toen kwamen we op het idee om posters op te hangen. We vonden het toch niet helemaal af en daarom past de klok hier perfect bij. Bovendien kun je ook ervoor kiezen om het soms op een andere plek te hangen. Wil je geen gaatjes in de muur? Wij hebben bij de bouwmarkt zo’n ophangsysteem gekocht wat werkt met dubbelzijdig plakband. TIP!

De Designschuur

Zoals jullie misschien wel weten heb ik, Mariëlle, samen met mijn vader een webshop: De Designschuur. Ik vond het leuk om toch een kleine persoonlijke touch in onze filmsetting te brengen. Blijft toch leuk! De lijsten hebben we gekocht bij de Action. De zwarte klok en de zwarte lijsten passen perfect bij elkaar.

Wat vind jij van onze raamdecoratie? Wij vinden het super leuk staan! De volgende keer vertellen we je weer meer over onze nieuwe filmsetting en kantoor. 🙂 Liefs!

Dit product is gesponsord door Duurk en De Designschuur. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Geef je interieur een make-over met stucwerk

Is jouw interieur toe aan een opfrisbeurt, maar weet je niet waar...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *