Nieuwe spulletjes: ik ben er gek op!

Inspiratie tijd: 2 minuten

Zoals waarschijnlijk velen van jullie, ben ik gek van interieur en leuke spulletjes. En dan vooral van de zwart witte items kan ik heel blij worden! Maar om het allemaal niet te zwart wit te laten ogen, vind ik hout en het groen van planten super mooi om mee te combineren, zo om het net ook even wat warmer en gezelliger te laten lijken.

Het liefst verander ik elke week wel iets in huis, maar ja… Kosten technisch gezien is dat niet altijd te doen he, daarom ben ik regelmatig op internet aan het struinen naar leuke, betaalbare webshops. En kwam ik zo de onlineinterieurshop tegen waar ik dit leuke krukje, tafeltje en stoel tegenkwam.

Ik hou erg van de strakke vormen wat het tafeltje heeft en vind het dan mooi om daar een plant op te zetten. Zodat het een echte eyecatcher wordt. Door de compactheid kan je ‘m eigenlijk overal neerzetten. Ideaal! Dus de ene keer zet ik ‘m in de woonkamer neer, maar het kan ook zo zijn dat het in de gang komt te staan.

IMG_20170713_163318_740

Het houten krukje idem dito. Voor nu gebruik ik m als nachtkastje, maar je kan ‘m bijvoorbeeld ook combineren met een plant, mooie vaas/windlicht of met een leuke poster erop. Doordat het een lichte kleur hout heeft, passen eigenlijk alle kleurtjes er wel op.

En als laatste de stoel, die vind ik helemaal geweldig. Doordat het een draadstoel is, kan het in elke ruimte. Omdat je er doorheen kan kijken, lijkt het nooit te vol! Ik had al twee draadstoelen, dus deze past er perfect tussen, juist omdat het net even een ander model is. Ook leuk om er een vachtje of kussentje o.i.d. op te leggen, om zo elke keer weer een andere look te creëren. Hebben jullie ook van die spulletjes waar je eindeloos mee kan combineren? Leuk iets nog, je shopt bij hun in de hele maand juli nog met een leuke zomerkorting!

IMG_20170714_180311_467
IMG_20170712_193639_086

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

YouTube: tweede video nu online!

Zoals jullie weten zijn we actief bezig met ons YouTube kanaal en...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *