Nieuw behang voor de kinderkamer

Inspiratie tijd: 2 minuten

Al enige tijd was ik op zoek naar nieuw behang voor in de kinderkamer van onze jongste dochter. Ik wilde graag een mooi behang, met een rustige uitstraling, maar dat wel sfeer geeft aan het kamertje. Al snel kwam ik in aanraking met Arte. In deze blog vertel ik je er meer over en geef ik je handige tips. 

Behang kiezen

Ga je ook op zoek naar een nieuw behang? Waar let je op en hoe kies je het juiste behang? Mijn tip is om eerst te kijken naar de kleurencombinatie die je wil gebruiken in de ruimte. Ik heb bijvoorbeeld veel natuurtinten gebruikt in het kamertje en vond het wel zo leuk als dit er goed bij aansluit. Ik heb ervoor gekozen dat het meer blend in het geheel. Maar mocht je toch liever willen dat een behang nóg meer opvalt, dan kun je ook kiezen voor een opvallende kleur of patroon. It’s up to you! Wat ik belangrijk vind als het gaat om behang, is dat je er nog lang niet op bent uitgekeken en dat je er eindeloos mee kunt combineren. 

Over Arte 

Het assortiment van Arte is erg breed – dit is echt super fijn, want er is genoeg keuze! Je vindt er echt allerlei soorten patronen, kleuren en stijlen. Kortom: je vindt er sowieso wel jouw perfecte behang. Arte kenmerkt zich door hun unieke designs en hoogstaande kwaliteit. En, ik kan je vertellen dat viel me gelijk op. Het is gemakkelijk te bevestigen en ziet er super mooi uit! 


Onze keuze 

Nu laat ik natuurlijk graag het resultaat aan jullie zien! We hebben gekozen voor Monsoon 2.0, Facet, 75301A. Het is eigenlijk een stukje kunst dat je in huis haalt! Het patroon is rustig, maar is zeker niet saai. Ik vind het echt de perfecte match met de kinderkamer! Het behang heeft een verrassend patroon met allerlei veelhoeken. Love it! 

De kleur van het hemeltje past er goed bij! Het is gelijk een knus hoekje samen.

Ik ben heel erg blij met de nieuwe look in de kinderkamer! Wat vind jij van het resultaat? Ik ben benieuwd! Liefs, Mariëlle. 

Comments

comments

Tags from the story
, ,
Written By
More from Furnlovers

Humdakin: een prachtig Deens merk, perfect voor jouw interieur

Onlangs zijn we verhuisd en dus is het tijd voor mooie, nieuwe...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *