Nice to meet you

Inspiratie tijd: 3 minuten

Met enige trots mag ook ik zeggen dat ik één van de nieuwe gastbloggers bij Furnlovers ben! In dit eerste blog wil ik jullie wat meer vertellen over mij zelf en jullie een kijkje laten nemen in mijn huisje. Mijn naam is Hilgré, 26 jaar oud en huurder van een appartementje in het centrum van het reuze gezellige Groningen.

Zoals de meeste interieurliefhebbers begon mijn interesse in interieur al op jongere leeftijd. Toen ik een jaar of twaalf was kreeg ik van een buurvrouw of tante een koffietafelboek met interieurfoto’s van Jan des Bouvrie. Dutchview stond vol met prachtige foto die ik gebruikte als inspiratie om zelf plattegronden te tekenen met meubels uit het boek. Op de middelbare school verdween deze hobby maar tv-programma’s waarbij ze huizen metamorfoses gaven bleven mij boeien. Na de havo koos ik voor een pedagogische studie wat natuurlijk weinig te maken heeft met interieur. Wel kon ik hier mijn creativiteit nog steeds kwijt. Na mijn eerste studie vertrok ik naar Groningen voor een vervolgstudie en ging ik op kamers. Instagram was destijds in op komst en al snel ontdekte ik leuke accounts met prachtige interieurplaatjes. Dit inspireerde mij om ook in mijn eigen interieur dingen aan te passen. Toen ik dik drie jaar geleden verhuisde naar een appartementje in de binnenstad sloeg mijn interieurhartje helemaal op hol. In drie jaar tijd is er al veel veranderd en nog steeds ben ik nog niet helemaal tevreden. Maar dat is vast voor veel van jullie héél herkenbaar.

 img_20160907_201507

Mijn eigen stijl vind ik lastig te omschrijven. De basis in mijn huis bestaat vooral uit de kleuren wit, grijs en zwart. Het is een mix van modern, industrieel en vintage met zowel nieuwe als vintage meubels. Speuren in de kringloop of op marktplaats vind ik erg leuk om te doen en levert af en toe echt pareltjes op.

Doordat de basis uit vrij neutrale kleuren bestaat kan ik makkelijk wisselen met verschillende kleuren accessoires. Zo heb ik al groen, blauw en geel in mijn huis gehad. Momenteel ben ik nog steeds blij met de kleuren die ik nu heb, bordeaux rood en oudroze.

 

 img_20161017_161759

Een van de eye-catchers in mijn huis is de betonnen muur in de slaapkamer. Ik was echt blij verrast toen ik het bloemetjes behang van de muur trok en ben nog steeds blij dat ik er niets aan gedaan heb.

 img_20160709_220112

De muur in de woonkamer heeft tot nu toe ook nog een betonlook maar dit is nog een klusprojectje wat ik nog aan moet pakken.

 img_20161102_174046

Meer foto’s van mijn interieur kun je vinden op mijn instagrampage. Je kunt mij vinden onder @hilgreee!

Ik vind het in ieder geval leuk om langs deze weg mijn liefde voor interieur met jullie te delen, tot snel!

 

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Dé musthaves voor kerst!

Lieve lezers! We zijn de laatste maand van het jaar binnengestapt en...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *