Nederlands design merk: Ruijch

Inspiratie tijd: 2 minuten

Tijd voor de introductie van een nieuw merk, genaamd Ruijch! Dit merk in Scandinavische stijl is te verkrijgen bij Sterk Online. Ik wil je meer vertellen over dit mooie merk, want ik denk dat tegenwoordig bijna iedereen wel iets van de Scandinavische stijl in huis heeft!  

Ruijch

De meubelen van Ruijch hebben een tijdloos design. Geen zorgen dus dat de meubels over een jaartje alweer geweest zijn: je hebt er ontzettend lang plezier van. Alle ontwerpen worden in eigen studio gemaakt, waarbij altijd de focus wordt gelegd op de juiste stijl, kwaliteit en uiteraard het eindresultaat. Wanneer je de meubels ziet, zie je direct het kenmerk van Ruijch: minimalistische ontwerpen, waarbij vooral hout en staal wordt gebruikt. Wat je allemaal vindt in de Ruijch collectie? Ontzettend veel: eettafels, kasten, salontafels, dressoir en tv-meubels.

schermafbeelding-2016-10-27-om-15-25-41

Bovenstaand dressoir is een mooi voorbeeld van Ruijch. De retro stijl spreekt me persoonlijk erg aan! Het is een stoer dressoir die erg functioneel is. Je kunt er namelijk genoeg spullen in opbergen. Doordat er maar één open vak is, ziet niet iedereen direct wat jij er allemaal in opbergt. Handy! 😉

NYC salontafel

Ruijch heeft een salontafel die me direct opviel! Dit is namelijk de ‘NYC salontafel’ en je kunt kiezen voor twee kleuren: messing coating of koper. Onderstaand sfeerbeeld laat zien dat het erg goed gecombineerd kan worden. Het is niet té, maar pas juist goed in het geheel! De inspiratie van deze salontafel komt van de stad New York waar een stoere classy levensstijl de standaard is (vandaar de naam!).

schermafbeelding-2016-10-27-om-15-29-01

Unieke ontwerpen

In de collectie van Ruijch vind je opvallende en unieke ontwerpen. Deze ontwerpen zie je niet vaak voorbij komen bij andere merken en dat vind ik juist zo gaaf! Elke keer verbaas ik me erover hoeveel leuke, toffe merken te vinden zijn bij Sterk Online én er komen telkens veel merken bij. Dit vind ik ontzettend leuk om met jullie te delen en jullie weer nieuwe inspiratie te kunnen geven. 🙂 Ik hoop dat jullie het net zo leuk vinden als ik!

Kende jij het merk Ruijch al? En, wat is jouw favoriete product van hun collectie? Check snel de hele collectie bij Sterk Online! Heb jij een ander leuk merk gespot bij Sterk Online en wil je dat ik daarover schrijf? Let me know! Liefs, Mariëlle.

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Trends van 2016: de mooiste meubels

Je leest en ziet veel op het gebied van de nieuwste woontrends....
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *