Nazomer vakantie-vibes

Inspiratie tijd: 3 minuten

Hoe lekker is het om na een geweldige vakantie weer in je eigen huis terug te komen, je eigen spulletjes, je eigen bed, je eigen koffie, je tuin…noem het maar op. Dat voelt als heerlijk thuiskomen zeg ik altijd! Maar nu wil ik toch graag iets met jullie delen, want alles wat ik hierboven genoemd heb vind je op een plekje in ons favoriete vakantieland; Griekenland.

Graag wil ik een pittoresk logeerplekje op het Griekse eiland Kreta met jullie delen helemaal in de sferen die ik geweldig vind en jullie denk ik ook! En wel om precies te zijn in het bergdorpje Koutoulafari. Wij hebben onze vakantie hier niet door gebracht, maar kwamen het vorig jaar al eens tegen tijdens het bezoek aan het dorpje. Aangezien wij dichtbij het, ook al even pittoreske, dorpje zaten zijn wij ook dit jaar weer heerlijke Frappè gaan drinken!

Bij het kleinschalige appartementencomplex komt alles van wat ik boven noem samen: geweldige omgeving, tuin met supertof meubilair (incl. hangmatten), interieur van de koffiebar en de appartementen heel sfeervol, zwembad is wit met blauw etc.  Ook is er aan de kids gedacht, ruimte genoeg voor hen.

De Nederlandse eigenaresse heeft alles met zoveel smaak ingericht, je kunt je niet anders als thuis voelen hier!!

 

En, weet je wat nu zo leuk is: er is ook een heuse bruidssuite, hoe geweldig is dat. Voor de mannelijke lezers, hint!!! Kortom het is één en al verrassing!

Mocht het nu gaan kriebelen en denk je: ‘ik word erg nieuwsgierig en ik ga mij vast oriënteren’… klik dan hier en doe nog meer inspiratie op! Wat mij betreft mag de herfst nog even wegblijven en geniet ik nog volop van deze herinneringen!!

                                                      

Tot de volgende post, dan neem ik jullie mee in mijn project van de nieuwe kast die mijn man en ik samen gaan maken…, en mocht die nog niet klaar zijn dan is er wel weer ander nieuws die ik graag met jullie deel!!

Hartelijke groet,

Marieke x

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Weekly Favourites: 5x leuke wanddecoratie van fonQ

Het is weer maandag en dat betekend: tijd voor een nieuwe Weekly...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *