Natuurlijke uitstraling in je woonkeuken

Inspiratie tijd: 3 minuten

Hoe creëer je een natuurlijke uitstraling in de keuken? Dat ga ik je in deze blog vertellen. Ik geef je tips en laat je een aantal voorbeelden zien. Enjoy reading!

Je ziet het steeds vaker, natuurlijke materialen in een interieur. Er zijn vele soorten natuurlijke materialen die je kunt gebruiken om die natuurlijke uitstraling te creëren. Denk aan steen, hout of natuurlijk planten. Het is gemakkelijk te combineren en je krijgt er een warme sfeer bij.

Hout in je interieur voor een natuurlijke look

Om die echte natuurlijke uitstraling te creëren mag hout niet ontbreken. Het is makkelijk op verschillende manieren toe te passen. Bijvoorbeeld door het terug te laten komen in je accessoires of door middel van meubels.Door je meubels een houten tint te geven creëer je al heel snel een natuurlijke uitstraling. Wat dacht je bijvoorbeeld van een houten keukenblad als op onderstaande foto? Zo mooi! Of misschien heb je liever dat je keukenkastjes van hout worden. Het kan allemaal!

Ga voor een houten eettafel! Ik kwam een boomstam tafel van Tabledusud.nl tegen die je op onderstaande foto kan zien. Door het zwarte metalen onderstel maakt het ook weer dat het geheel een stoere look krijgt. Op de foto hieronder is het hout heel subtiel toegepast door de tafel en de houten balken maar toch zie je al snel de natuurlijke uitstraling. Je hoeft dus niet helemaal over de top te gaan met alle meubels een houten tint te geven. Een kleine toevoeging doet al genoeg!

Can’t forget about plants

Planten moet je altijd in huis hebben. En al helemaal wanneer je je interieur een natuurlijke uitstraling wilt geven. Vaak heb je ze in de woonkamer of in de slaapkamer. Maar heb je er wel eens over nagedacht om ze ook in je keuken te zetten? Ook planten geven een warm en sfeervolle sfeer. Zet kleine potjes met kruidenplantjes op je aanrecht. Het staat leuk én het is handig voor bij het koken! Of je neemt een grote plant en maakt het een echte eyecatcher voor in je keuken. Wat ook leuk is, zijn van de hangende planten. Zet ze op je keukenkastjes en laat de plant naar beneden vallen. Met planten haal je de natuur letterlijk in je keuken! Love it!

Stenen vloer

Ook steen geeft een natuurlijke uitstraling. Wat ik het mooiste vind is om een stenen vloer te gebruiken om de natuurlijke uitstraling te creëren. Gecombineerd met een houten tafel, houten keukenblad en de planten denk ik dat dit een mooi geheel word!

Gaan jullie de natuurlijke uitstraling toe passen in je keuken? Laat het me weten!

Liefs Eva.

 


 

Comments

comments

Tags from the story
Written By
More from Furnlovers

Blij op vakantie, pimp je caravan!

Het is alweer een poos geleden dat ik de wonderlijke wereld van...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *