My perfect place? #AllAboutMyStyle

Inspiratie tijd: 1 minuut

Hoi allemaal! Vandaag ga ik jullie kennis laten maken met wat ik graag zie in een interieur!

What do I like? 

Het antwoord is simpel, ik ben helemaal voor frisse, ruime ruimtes met veel licht en een leuke sfeer. Recent ben ik naar een toffe koffie bar geweest in Brugge (Vero Caffè) en ik dacht dat ik eindelijk de stijl van interieur had gevonden die ik geweldig vind.

Het is een plaatsje met veel planten, krijtborden aan de muur en andere dingen die je kamer zeer Pinterest worthy zouden maken! Je denkt nu misschien ‘Maar Ellen, kan dat wel bij je thuis? Want een huis is toch geen koffie bar?’ en het antwoord is: ja natuurlijk!

Ik zeg niet dat je huis vol planten moet staan maar een beetje groen heeft altijd een positieve invloed. En krijtborden zijn altijd handig om kleine dingen op te schrijven die je niet mag vergeten of een leuk recept van je favoriete koekjes!

Ik denk dat jullie een goed beeld hebben gekregen van wat mijn stijl is en in de foto die ik genomen heb zie je Vero Caffè, het plaatsje waar ik over sprak.

IMG_1670

Wil je me laten zien wat jouw stijl is of gewoon wat tips & tricks voor mij? Je kan me altijd bereiken op Instagram en Twitter @ellenilijortas.

Thanks for reading! 

Ellen Ilijortas

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

hoe kies je goed beddengoed?

De slaapkamer is een fijne plek in je huis. Je brengt hier...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *