Musthaves in huis

Inspiratie tijd: 4 minuten

Hi leuke lezer! Ik heb weer een nieuwe blog voor jullie. Deze keer gaat het over twee musthaves die niet kunnen ontbreken in huis. Verlichting en meubilair! In deze blog laat ik zien hoe je deze twee leuk kunt combineren in huis.

Verlichting brengt sfeer

Licht speelt een grote rol in huis als je sfeer wilt creëren. Hoewel het zo’n belangrijk aspect is, is het vaak een van de laatst geplaatste dingen in huis. Naast dat verlichting sfeer geeft in een huis of veel aan de kleurbepaling doet, kun je het eigenlijk ook zien als een meubelstuk in je huis. Je kunt er vaak een leeg plekje mee opvullen in de woonkamer of boven een tafel.

Meubels maken jouw ‘thuis’

Jouw huis is de plek waar jij je thuis hoort te voelen. Naast persoonlijke spulletjes spelen meubels hierbij ook een grote rol. Zo is het belangrijk om meubels te hebben die echt bij jou passen. Op deze manier krijg je keer op keer écht een ‘thuis’ gevoel. Persoonlijk vind ik dit heel erg belangrijk! In deze blog wil ik daarom uitlichten welke meubels veel sfeer in huis brengen en die je ook nog eens goed kunt combineren. Ik snap dat je niet in één keer je hele interieur wilt veranderen.

Een opvuller voor een lege plek

Heb je een lege plek in huis? Geen probleem: kies voor een vloerlamp. Ik vind het mooi als een vloerlamp een mooie vorm heeft. En, het liefst ook iets unieks heeft. Dus niet een lamp die je bij wijze van spreke ook bij de buurman ziet. 😉 Deze vloerlamp vind ik bijvoorbeeld erg tof! Het onderstel van de lamp heeft een tandwiel als voet. Je kunt hem net als een auto op verschillende standen zetten. Super gaaf!

Tip! Er wordt vaak gekozen om een vloerlamp naast de bank te zetten of naast een fauteuil, maar kies er eens voor om de vloerlamp naast een mooi dressoir te zetten! Dit zie je niet zo vaak en hierdoor creëer je ook nog eens een extra lichtpunt in de kamer.

Een kastenwand of toch een plankje?

Toen ik deze plankjes zag, was ik gelijk verkocht! Je kunt dit plankje in zijn eenvoud ophangen, maar je kunt er ook voor kiezen om er een hele kastenwand van te maken. Daarnaast kun je de plankjes ook op verschillende hoogtes naast elkaar hangen. Hierdoor heb je het net iets anders dan anders en creëer je een speelser effect.

Aan de muur of op de vloer

Dit leuke Hifive kastje is echt handig. Je kunt hem of aan de muur bevestigen, of je kunt hem gewoon op de grond neerzetten. Ik vind het leuk dat je een open gedeelte hebt en een gedeelte met een rolluikje. Dus als je iets in de kast hebt staan wat je liever niet wilt laten zien kun je het luikje dicht doen. Is er iets wat je juist heel graag wilt showen, houd je het luikje gewoon open. Ideaal!

Eenvoud én opvallend

Eenvoud kan veel toevoegen aan je interieur. Kijk maar naar deze lamp! De lamp kun je goed combineren met veel stijlen. Ik vind dat de eenvoud van de lamp een mooi design heeft. Zelf vind ik het namelijk niet fijn als alles te druk en opvallend is.

Ook deze tafel heeft veel eenvoud en heeft toch iets unieks. De tafel heeft een beetje weg van een cafe tafeltje, super leuk! Hij past ook perfect in een kleine ruimte.

 

Northern bij Sterk Online

Ik begrijp als je nieuwsgierig bent waar deze mooie lampen en wandplanken vandaan komen. Deze spullen zijn van het merk Northern en zijn verkrijgbaar bij Sterk Online. Misschien ken je het merk al wel. Northern is opgericht in 2005 en heeft zich eigenlijk vanaf het begin gericht op de specialisatie en het ontwerpen van lampen.

In 2018 is Northern haar collectie uit gaan breiden met meubilair. Het is erg goed gelukt! Ik ben fan! Het leuke aan de nieuwe meubels is dat ze super goed te combineren zijn met de verlichting van Northern. Dus ben je op zoek naar Scandinavische verlichting en/of meubilair? Neem eens een kijkje bij Northern.

Wat vind jij van dit mooie merk? Liefs, Tessa

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Sterk Online. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Maison et Objet 2017

Hoi allemaal! Super leuk dat jullie weer een kijkje nemen op onze...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *