More than a candle

Inspiratie tijd: 3 minuten

Het is de tijd van het jaar om lekker sfeer in huis te brengen en weg te zwijmelen bij je favoriete film met een warme choco. Op deze donkere dagen is dat toch heerlijk?! Maar hoe breng ik dan sfeer in huis? Denk je misschien. Daar help ik je graag mee! Zit je al klaar?

Flamt Amsterdam

Het is weer lekker vroeg donker en koud buiten. Dat betekent ‘s-avonds lekker de bank op, onder je plaid kruipen en de kaarsjes aan. Super leuk natuurlijk om een mooie kandelaar te vullen met kaarsen, maar wist je dat je er ook andere dingen mee kan doen? Onlangs ontdekte ik dit bij Flamt Amsterdam! Zij hebben namelijk een super tof idee bedacht, waardoor je jouw kandelaar kan omtoveren tot veel meer dan gewoon een kandelaar. 

Fleur je huis op

Wat fleurt je huis meer op dan mooie bloemen? Iedere week verse bloemen halen, dat is super leuk. Maar soms laat je budget of agenda dit niet toe. Gelukkig zijn er ook andere mogelijkheden om je huis met bloemen te decoreren! Je kunt namelijk ook voor alternatieven gaan. Zoals bijvoorbeeld kunstbloemen, die vergaan niet en zijn soms niet van echt te onderscheiden. Naast kunstbloemen, zijn er ook nog andere manieren. Namelijk, droogbloemen! De naam zegt het al. Het zijn namelijk échte bloemen, die zijn gedroogd. Zo kun je heel erg lang genieten van mooie bloemen! Je kunt ervoor kiezen om een heel boeket op tafel te zetten, maar je kan ze ook los gebruiken. Zoals ik al vertelde is er een tof product op de markt gebracht. Namelijk… de Flamt! Dit is een vaas én kaars, samengesmolten in een duurzaam en uniek design. Je kunt de magnetische plug in jouw kandelaar steken en de Flamt hierop klikken. Zo tover je jouw kandelaar om tot een vaasje! 

Hoe leuk ziet dit er uit?! Een eyecatcher op jouw tafel!

Light the candles

Niet alleen als vaas, maar ook als kaars kun je de Flamt gebruiken! Door de Flamt te vullen met lampolie en de lonthouder met lont erin te doen, tover je het om van vaas tot kaars. In een handomdraai heb je dit gedaan. Aansteken en… ready. Dat ziet er zó mooi uit! Het oogt namelijk net even anders dan gewone kaarsen. Kijk zelf maar hoe stylish dit er uitziet.

Je zou bijna niet denken dat dit hetzelfde product is toch? Het oogt zó anders dan wanneer je de Flamt als vaas gebruikt! 

Tip: combineer het samen als vaas en kaars bij elkaar zoals je hierboven ziet!

Ben jij net zo enthousiast als ik, en klaar om sfeer in huis te halen? Neem nog eens een kijkje in de shop van Flamt Amsterdam!

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Nieuw merk gespot bij MisterDesign: Wittmann

Na het sporten, werken of een dagje weg rust ik het liefst...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *