Mooimakers van Belgische bodem

Inspiratie tijd: 2 minuten

Afgelopen voorjaar heb ik het genoegen gehad om kennis te mogen maken met het Belgische bedrijf “INSIDE BLINDS“. Zij zijn gespecialiseerd in raambekleding. Dan denk je als snel aan gordijnen of een rolgordijn, prachtig natuurlijk! Maar hun collectie gaat zoveel verder en is zeer uitgebreid Alle stoffen, materialen en zelfs maten zijn mogelijk.

Onze raamdecoratie

Voor ons huis heb ik in de voorkamer gekozen voor een spierwit linnenlook vouwgordijn. Stoere stof, maar toch de eenvoud waar ik van hou! Het opmeten gebeurde razendsnel met een laserafstandsmeter, tot op de millimeter werd het nauwkeurig opgemeten en dat is nogal eens lastig bij oude huizen.

blog 3......

blog 3..

De kinderkamers hebben beiden witte houten jaloezieën gekregen. Deze filteren het ochtend daglicht zo mooi naar binnen en door de simpele bediening kunnen de kinderen eenvoudig zelf regelen hoeveel licht ze binnen laten. Ze hangen mooi tussen de wit geschilderde houten kozijnen, op deze manier vormt het zich tot één mooi geheel.

blog 3....

blog 3

De houten jaloezieën  zijn overigens ook geschikt voor de badkamer. De ramen zijn hier in Nederland nog wel te overzien qua maat, maar wil je een vouwgordijn verdeeld over bijvoorbeeld openslaande deuren of een schuifpui, dan kom je al snel op twee vouwgordijnen uit. Bij INSIDE BLINDS  wordt alles op maat gemaakt in extreem grote uitvoeringen en alles is nog eens automatisch te besturen. In hun atelier wordt alles geconfectioneerd door vakkundig opgeleide mensen.

blog 3.........

Tot de volgende post!

Groetjes Marieke

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Weekly favourites: 5x de leukste producten bij Dille&Kamille

Dille & Kamille kent iedereen wel, maar voor als je het toch...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *