Mooie, comfortabele meubels!

Inspiratie tijd: 2 minuten

Hi you! Leuk dat je weer een blog lees op onze website. Toen ik op internet aan het zoeken was naar interieur inspiratie kwam ik veel moois tegen, maar in het bijzonder een heel tof merk. In deze blog vertel ik je namelijk alles over Montis. Het bijzondere aan Montis is dat alle meubels zijn gemaakt om heerlijk in weg te kruipen. Mooi en comfortabel, dat is wat de ontwerpers wilden creëren.

Montis

Het merk Montis is opgericht door de Nederlands broers van den Berg. Zij hadden een duidelijke visie en wisten precies wat ze wilde maken. Hedendaagse meubels met een hoog comfortgehalte. De broers hebben de Montis banken en stoelen ontworpen die er niet alleen mooi uitzien, maar dus ook nog eens heerlijk zitten. Het toffe aan de stoelen is dat je deze als het ware een jas aan kunt trekken door de ritsbare hoezen. Daarnaast zijn de mogelijkheden voor de banken oneindig, maar daar vertel is zo meer over.

Montis Axel Zetel

Allereerst wil ik met jullie deze prachtige bank delen. Dit is echt een eyecatcher en staat mooi in bijna elk interieur. Het fijne aan deze bank is dat deze groot genoeg is om met het hele gezin op te hangen. Echt ideaal! De Montis Axel Zetel is ontworpen door Gijs Papavoine in 2005. Bij deze bank zijn de beste materialen gebruikt waardoor het een stevige en goede kwaliteit heeft. Daarnaast is de zithoogte vrij hoog, zodat het opstaan makkelijker gaat. Wil je zelf de stof en leersoort kiezen van de bank? geen probleem! Hier is namelijk genoeg keus in.

Heerlijk wegkruipen

Bij MisterDesign kwam ik niet alleen de Montis Axel Zetel tegen, maar nog veel meer. Banken zijn namelijk een belangrijk onderdeel van je interieur en staat vaak centraal in je woonkamer. Vandaar dat je graag wilt dat je bank matcht met de andere meubels/accessoires in huis. Persoonlijk vind ik comfort erg belangrijk bij het uitzoeken van een bank. Heerlijk loungen met een filmpje aan. Niet verkeerd toch? Hieronder heb ik een aantal van mijn favorieten uitgelicht. 

Waar let jij op bij het aanschaffen van een bank? Liefs, Larissa.

 

Comments

comments

Tags from the story
Written By
More from Furnlovers

Winter wonderland

Het begint nu echt winter te worden. En de kerstdagen komen ook...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *