Mixing and matching met stoelen!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Meubels, accessoires, verlichting… Alles in een huis kun je weer op een andere manier combineren en stylen. Uiteraard moet het goed bij elkaar passen, maar er zijn echt ontzettend veel mogelijkheden. Ik zal je meer laten zien en vertellen over (eetkamer)stoelen! Stoelen zijn tenslotte erg belangrijk voor het interieur. Daarnaast kwam ik ook nog een leuke én voordelige actie tegen van Goossens wonen & slapen. Heb ik je al nieuwsgierig gemaakt? 😉

Zoveel interieurstijlen, zoveel keuze…

Wanneer je gaat mixen en matchen dan gaat het echt om jouw stijl. Ook wanneer je nieuwe stoelen gaat aanschaffen. Tegenwoordig zie je het regelmatig voorbij komen dat er meerdere soorten stoelen worden gecombineerd bij de eettafel. Op deze manier kun je dus al jouw favorieten bij elkaar zetten, zonder dat het een rommeltje wordt. Ik denk dat het hierbij belangrijk is om te kiezen voor 1 a 2 stijlen die goed bij elkaar passen. Bijvoorbeeld de vintage stijl met een industriële stijl. Zo is het alsnog een mooi geheel, maar kun je wel voor verschillende stoelen kiezen. Of zoals je op onderstaande afbeelding ziet, kun je ook landelijk en brocant combineren.

promo

Een andere tip voor wanneer je meerdere soorten stoelen wilt combineren, is om te kiezen voor een bepaalde kleur(tint). Hierdoor heb je alsnog een rustige uitstraling, maar toch een speels effect door de diverse stoelen. Zie je dat het super mooi kan staan?! Love it!

400 x 90 cm

Kies je toch liever voor één soort stoel? Dat vind ik ook altijd nog erg mooi!

cameron1

Een huis vol gezelligheid

…dat willen we allemaal toch?! Zoals ik zei kwam ik een leuke actie tegen bij Goossens wonen & slapen. Deze actie heeft te maken met… stoelen! De zesde stoel is namelijk helemaal gratis! Super handig wanneer je op zoek bent naar nieuwe stoelen voor bij de eettafel. De actie is 2 november van start gegaan en loopt t/m 25 december.

Ben je nieuwsgierig naar de stoelen van deze actie? Ik laat een paar van mijn favorieten zien!

stoelengoossens

Bent

Eén van mijn favorieten is de Bent!  Een fijne zitplek die niet té veel ruimte in beslag neemt. Door de combinatie met het houten onderstel krijgt deze stoel een wat zachtere uitstraling.

Dax

De Dax is een stoere, robuuste stoel. Dit komt voornamelijk door het gebruik van leer. Erg gaaf bij een robuuste tafel van hout en metaal bijvoorbeeld. Ik zie het al voor me!

Streza

Een strakke, moderne stoel? Dat is de Streza. De stoel bevat strakke lijnen en een slank onderstel. Ideaal wanneer je eettafel bijvoorbeeld wat grover is.

Cameron

De Cameron heeft een opvallende, vrolijke kleur! Mocht je liever een wat neutrale kleur hebben, dan is ‘ie er ook nog in het grijs. 😉  

Berlin

En, als laatste de Berlin! Ik vind de zitschaal super leuk. Het geeft een unieke look, maar straalt toch rust uit door de kleur en het strakke onderstel.

De Dax vind ik erg gaaf:

zonder arm

Welke stoel is jouw favoriet? Er zijn nog veel meer stoelen bij Goossens wonen & slapen. Hier kun je ze allemaal bekijken! De actie loopt t/m 25 december! 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Het fijnste matras dat helemaal bij jou past!

Voldoende slaap per nacht is zo belangrijk. Het helpt je beter concentreren...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *