Mixen en matchen met eetkamerstoelen

Inspiratie tijd: 3 minuten

Hi you! Verschillende stoelen mixen en matchen, het klinkt misschien een beetje onwennig… Verschillende stoelen aan een tafel dat is toch anders dan je gewend bent. Veel mensen kiezen voor gewoon dezelfde stoelen. Hieronder laat ik jullie een aantal leuke opties zien van het combineren met stoelen! Kijk je mee?

Wat kan en wat kan niet?

Als je aan je opa of oma een foto laat zien van een tafel met verschillende stoelen, dan zeggen ze waarschijnlijk: dat ziet er toch niet uit, het is toch veel mooier om allemaal dezelfde stoelen te hebben.Tuurlijk is het mooi om dezelfde stoelen te hebben, maar een keer iets anders is toch ook leuk?

Het combineren van verschillende soorten stoelen met verschillende soorten stijlen of kleuren kan ook heel erg leuk zijn, Je ziet het steeds vaker voorbij komen in de tijdschriften en op tv. In deze blog deel ik alvast wat inspiratie met je, zodat je een beter beeld hebt van het combineren van verschillende kleuren en stoelen.

Een aantal leuke combinaties

Zoals je hieronder op de foto ziet hebben ze niet voor verschillende soorten stoelen gekozen, maar hebben ze ervoor gekozen om verschillende kleuren te gebruiken. Hierdoor krijg je toch een speelser effect, maar wordt het niet te druk. Dit zijn plastic kuipstoeltjes, maar houd je bijvoorbeeld meer van leren of stoffen stoelen? Dan zou ik het persoonlijk bij rustige tinten houden, omdat je anders misschien te veel verschillende materialen en kleuren hebt.


Credits: Mishmag.nl

Bij deze eetkamer hebben ze het weer anders aangepakt dan hierboven. Hier hebben ze niet verschillende kleuren gebruikt, maar hier hebben ze voor verschillende soorten stoelen in dezelfde kleur gekozen. Hierdoor wordt het om de tafel heen niet te druk en kun je meer losgaan met de accessoires om en op de tafel. Hier een aantal leuke links van zwarte stoelen:


Credits: Homedeco

Op de foto hieronder zie je dat ze beide van hierboven hebben toegepast. Ze hebben verschillende soorten stoelen gebruikt, maar ook verschillende soorten kleuren. Wanneer je meerdere kleuren wilt combineren, raad ik wel aan om te gaan voor kleuren die bij elkaar passen. Hierdoor wordt het niet te chaotisch. Laat bijvoorbeeld kleuren uit woonaccessoires terugkomen in de stoelen. Zoals hieronder met het schilderij is
gedaan!


Credits: Homedeco

Eetkamerstoelen shoppen bij vidaXL

Ben je benieuwd naar de andere eetkamerstoelen bij vidaXL? Klik dan hier om een kijkje te nemen!

Bij vidaXL vind je natuurlijk heel veel meubels, maar ook leuke eetkamerstoelen. Door deze blog heb je hopelijk al wat inspiratie, dus neem vooral even een kijkje op hun website om te zien wat zij allemaal verkopen!

Wat vind jij van het mixen en matchen van verschillende soorten stoelen? Ik ben gek op deze trend! Liefs, Tessa

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met vidaXL. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Weekly Favourites: 5x de leukste accessoires

It’s monday, but it’s okay because….. a new WEEKLY FAVOURITES! Er is alweer een...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *