Mijn wishlist: dit wil ik nog graag hebben voor mijn huis!

Inspiratie tijd: 4 minuten

Wishlist

Ik denk dat iedereen het wel herkend; je hebt een aantal dingen waar je erg enthousiast over bent en graag wilt hebben, maar het om welke reden dan ook toch niet koopt. In mijn geval zijn het toch vaak de kosten, of misschien ook wel dat ik gewoon geen zin heb om iets te kopen. Terwijl ik de producten wel graag wil voor in mijn huisje.

Salontafel

Een tijdje geleden heb ik een leuke nieuwe salontafel gekocht. Simpel van de Ikea, maar dat maakt ‘m niet minder mooi. Maar nu ik een nieuwe salontafel heb, wil ik ook graag nieuwe bijzettafeltjes die erbij passen. Daarom ben ik opzoek gegaan naar bijzettafeltjes die passen bij de speelse manier van het design van de salontafel die ik heb.

malmsta

Bijzettafeltjes

Nou ik ben dus opzoek gegaan naar leuke bijzettafeltjes die passen bij mijn salontafel. Ik wil dit graag zodat er een beetje een samenhang ontstaat in mijn interieur. Tijdens mijn zoektocht kwam ik bij dit hele leuke bijzettafeltje van Zuiver tegen. Het is de Cupid bijzettafel van het Nederlandse merk Zuiver. Ik kwam deze tegen op Fonq, maar hij wordt op veel webshops aangeboden. Qua prijs maakt het niet uit waar je ‘m besteld. Dit tafeltje past perfect bij mijn salontafel door het glazenblad en de kleur. Mijn salontafel is van hout en dit bijzettafeltje van metaal, maar dat vind ik juist wel leuk bij elkaar passen. Wat vinden jullie van dit tafeltje?

cupid

Vloerlamp

Ik vind lampen altijd lastig. Ik vind het ook gewoon niet zo leuk om lampen uit te kiezen. Lampen zijn belangrijk in huis om sfeer te creëren door middel van licht. Daarnaast hebben we natuurlijk licht nodig zodra we geen natuurlijk licht meer van buiten krijgen. Ik heb een aantal lampen in huis staan die ik maar gewoon gekozen heb omdat we toch lampen moeten hebben, maar eigenlijk zou ik graag nieuwe willen. Nadat ik mijn tegenzin aan de kant had gezet en ik toch ben gaan zoeken naar lampen, kwam ik een erg mooie design lamp tegen. Het is een staande lamp met een tripod poot. Zo noemen ze een poot die zeg maar 3 pootjes heeft. Als je de lamp bekijkt, snap je wat ik bedoel. Het metaal past perfect in mijn huis en de zwarte kap bij de tafels in mijn woonkamer. Al zou ik deze lamp ook wel kwijt kunnen in mijn slaapkamer. Ik zag de lamp op Wehkamp. De lamp heeft geen naam, maar is van het merk Home Sweet Home. Ik ben helemaal verliefd, en misschien zelfs wel van mijn lampenfobie af;)

401138_pb_01 (1)

Ladderkast

Ik weet niet hoe ik dit moet noemen, maar het is een soort van ladderkast. Zo noem ik het maar. Het is een kast die je schuin tegen de muur zet en dan boeken of leuke accessoires in kan zetten. Ik vind deze kast helemaal geweldig en wil deze heel graag hebben. Ik kwam deze tegen op Moome. Ik kende de website niet, maar ben erg enthousiast van de mooie spulletjes. En met name deze kast!

lean (1)

Accessoires

Naast een tafel en een lamp wil ik mijn huis nog wat extra sfeer geven door het aan te kleden met wat leuke accessoires. Zo vond ik de perfecte fruitschaal. Ik ben al super lang opzoek naar de perfecte schaal. Dit is zo’n metalen fruitmand, die je de laatste tijd wel vaker ziet. Maar deze is net wat anders dan alle anderen en dat vind ik zo leuk. Ik denk dat ik van mijn wishlist een to do list maak, want deze wil ik echt graag! Ik kwam deze tegen op de Vt wonen site en is niet eens zo duur! Kopen, kopen, kopen!

dgfd

Naast de fruitschaal zou ik graag nieuwe kussens willen voor op de bank. Die ik nu heb liggen vind ik niet zo mooi meer en zijn aan vervanging toe. Maar vind het telkens zo zonde om veel geld uit te geven aan kussens. Wederom kwam ik op de Vt wonen site mooie kussens tegen. Deze kussens zijn wel prijzig, maar o zo mooi! Ze hebben een marmer look en past perfect bij mijn grijze bank.

hhh

Dit zijn de items die op mijn wishlist staan en ik maar al te graag wil hebben. Wat vinden jullie van mijn wishlist? Weten jullie misschien nog leuke items die passen bij wat ik heb aangegeven?

 

 

 

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

#FridayMadness: 3 budget tips voor een herfst interieur

Herfst is een gezellig seizoen door de gekleurde blaadjes, truien en chocomelk....
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *