Mijn favoriete stijl: Scandinavisch wonen!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Inderdaad, je leest het: Scandinavisch wonen is toch echt wel mijn favoriet. Stiekem vind ik ook veel dingen leuk van andere stijlen, bijvoorbeeld van de industriële of vintage stijl. Maar toch: Scandinavisch wonen/design is en blijft mijn favoriet! Ik denk dat er veel liefhebbers zijn van de Scandinavische stijl! Am I right?! Daarom wil ik in deze blog meer vertellen over deze interieurstijl én ik laat je een aantal mooie meubels zien van DesignOnline24!

Waarschijnlijk ken je de Scandinavische stijl al goed of in ieder geval een beetje. Je kan er eigenlijk ook niet meer om heen, want het is echt helemaal van nu en je komt het overal tegen. In de Scandinavische stijl wordt kleur gebruikt, maar wit blijft altijd de basis. Ik vind dit erg mooi, omdat je het zo rustig en clean houdt. Wanneer je kiest voor de Scandinavische stijl en je hebt grote ramen moet je deze zeker benutten! Door deze combinatie oogt elke ruimte groter, opener en creëer je een mooi plaatje. Ik ben fan (merk je het? ;-))

Een van mijn tips voor een Scandinavische look is om wit te gebruiken als basis en vanuit daar verder te werken. Daarnaast mogen natuurlijke materialen niet ontbreken. Denk bijvoorbeeld aan hout, linnen, wol, vacht en dergelijke. Je wilt ook weer niet dat je huis kil overkomt met al dat wit! Door kleuraccenten en leuke prints gebruiken haal je dit weer op en zorg je voor het juiste evenwicht. En, een persoonlijke touch? Zeker doen! Hang fotolijsten aan de wand met quotes of mooie foto’s.

Aan de slag!

“Ja, Mariëlle: erg leuk die tips… En nu?!” Oké, oké. Tips genoeg 😉 Ga eerst op zoek naar de juiste meubels die passen bij jouw stijl. Ik laat je een paar meubels van DesignOnline24 zien! Bij hen vind je van alles en nog wat, maar bovenal – uiteraard – OOK meubels met een Scandinavische look!

Barkruk Zebra van Scab

Tegenwoordig zie je het steeds meer: barkrukken! Handig en leuk. Er is ook genoeg te vinden dat past bij de Scandinavische interieurstijl. Bijvoorbeeld deze onderstaande barkruk: de Zebra. Combinatie van wit en hout (check ;-)), tikkeltje modern, maar ik vind ‘m leuk!

Ben je nieuwsgierig naar meer barkrukken? Neem dan eens een kijkje bij DesignOnline24: enorm veel keuze! DesignOnline24 heeft ook veel andere stijlen. Handig wanneer bijvoorbeeld de industriële, moderne of een andere stijl je meer aanspreekt. Daarnaast heb je ook nog keuze in vaste of verstelbare barkrukken, met of zonder leuning, kleuren, materialen en meer.

Schermafbeelding 2016-06-15 om 23.40.35

Bank Opal van La Forma

DesignOnline24 heeft meer dan alleen barkrukken: je vindt er echt van alles! Zo ook banken. Deze grijze bank past ook perfect bij een Scandinavisch interieur: leuk detail zijn de houten poten! Je kan ook kiezen voor donkergrijs. Zelf zou ik eerder gaan voor de lichte variant. Wat vind jij?

Schermafbeelding 2016-06-15 om 23.35.09

 

1Muuto

Wat is jouw favoriete stijl? Ook Scandinavisch? Of totaal iets anders? Ik ben benieuwd!

 

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Dit is waarom je een sidetable in je interieur moet hebben!

Mis je soms ook wat leuke plekken waar je woonaccessoires op kunt...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *