Mijn favoriet: krukjes

Inspiratie tijd: 2 minuten

Waarschijnlijk heeft iedereen dat wel. Een favoriet. Iets waar je er allang genoeg van hebt, maar dat je toch genoeg redenen kunt bedenken om toch ook die andere weer  te kopen.Omdat die dan net ietsje anders is, een andere vorm of kleur heeft.

2

Ik heb dat ook. Met krukjes. Wij hebben namelijk overal krukjes staan in huis. In alle soorten. Van woonkamer tot badkamer van hal tot overloop. Krukjes zijn leuk, tenminste dat vind ik. Ze zijn overal voor te gebruiken, als nachtkastje, als bijzettafeltje of gewoon om te boel een beetje op te pimpen.

2

Sommige krukjes heb ik zelf gemaakt. Dat is namelijk vrij simpel. Je hebt dan nodig, een paar takken ( niet al te dun want dan wordt het natuurlijk niet stevig genoeg en kun je er eventueel later niets opzetten).  De takken worden dan  de poten van het krukje. Het leuke daaraan is, dat iedere poot anders is, en je dus een heel leuk eindresultaat krijgt. En uniek. Niet een is er hetzelfde. Ik heb toen een steigerplank in stukken gezaagd, (die ik van de buurman had gekregen) en daar  maak je de poten aan vast. Ik heb het geheel  wit gemaakt. En Voila!

1

In nog geen uur tijd heb je dan gewoon een super leuk  hip krukje. Je kunt hem natuurlijk pimpen geheel naar eigen smaak. Ik houd van simpel, dus gewoon wit is voor mij voldoende. En dit krukje heb ik zelfs helemaal zo gelaten.

3

Heb je ergens nog een kale hoek in huis, zet er dan een leuk krukje neer. Stel, het is een super leuke, dan is alleen dat krukje misschien al voldoende, maar anders kun je er natuurlijk ook een leuke plant of een  kaarsenstandaard of iets dergelijks op zetten.

5

Mocht ik iemand geïnspireerd hebben om zelf een krukje te gaan maken; succes ermee, het wordt vast heel leuk!

Liefs Vanessa

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Even voorstellen: Nieuwe stagiaire Suzanne!

Even voorstellen… Suzanne! Suzanne is onze nieuwe stagiaire en zij zal ons...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *