"Mijn eerste blog"

Inspiratie tijd: 3 minuten

Vorige week werd ik gevraagd om te bloggen voor Furnlovers. Ontzettend leuk! Al heel jong was ik bezig met stylen en restylen. Mijn kamer zag er ook steeds anders uit. Ik gooide al op jonge leeftijd al mijn spullen uit mijn kamer om het vervolgens weer opnieuw in te richten. Ik vind het nog steeds waanzinnig leuk om hiermee bezig te zijn. Mijn woonstijl op dit moment is wit, hout en een touch of green! Ik vind het erg belangrijk dat een interieur een eenheid vormt. 

Mijn interieur

In mijn interieur is de basis wit. Om het interieur wat stoer en krachtig te maken laat ik af en toe wat zwart terug komen. Een sisal kleed, hout en rieten manden zorgen voor een warme sfeer in huis. De kleur groen geeft een echte boost aan je interieur. In de wintermaanden gebruik ik ook wat goudaccenten. Goud accenten zijn leuk, maar je moet het wel subtiel houden. Mocht jij je interieur willen veranderen, geef jezelf de tijd. Met je interieur geef je jouw identiteit weer.

interieur-1

interieur-2

Wonen met kinderen

Ik heb nooit spullen weggezet voor mijn kinderen. Dat was niet nodig. Ik probeer het wel zo leefbaar mogelijk te maken. Zo heb ik bijvoorbeeld ons zwart witte vloerkleed vervangen door een zwart wit buitenkleed. Een kleed met kinderen vind ik niet ideaal. Een buitenkleed staat net zo gezellig en je hebt er geen werk van. Doekje erover en klaar! Ook wacht ik nog even met het kopen van een nieuwe bank. Ik heb de bank wat opgeleukt met kussens en plaids. Af en toe wordt mama haar mooi gestileerde bank omgebouwd tot hut en springen we regelmatig opzij voor rondracende hoverboards en dan denk ik “Ach, wat heerlijk dat dit allemaal kan!”

wonen-met-kinderen

Ons huis

Ik vind dat wij een heerlijk huis hebben. Veel ruimte, licht en alles is gelijkvloers. Vanuit de keuken en kamer kijk je de tuin in. De keuken en de kamer is één grote ruimte. Het einde van de woonkamer vormt zich in een ronding. De ronding bestaat uit veel glas met in het midden twee deuren. Heerlijk vanuit de woonkamer zo de tuin in! Onze woonkamer ligt twee treden lager dan de rest van het huis. De trap doorbreekt de ruimte tussen de woonkamer en de keuken op een speelse manier. De trap loopt over het hele verlengde van de kamer. Staat leuk, maar niet handig met kleine kinderen. Wat ons huis verder nog bijzonder maakt is de lichttunnel van glazen bouwstenen die door de gang, woonkamer en keuken loopt. Dit zorgt voor nog meer licht!

ons-huis

Liefs Silke

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Sukhi: handgemaakte vloerkleden met een prachtig initiatief

Wij zijn al langer bekend met Sukhi en hebben eerder over hen...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *