Meubels voor je babykamer bij Eyoba

Eyoba
Inspiratie tijd: 3 minuten

Een kinder- of babykamer inrichten is natuurlijk iets heel speciaals en leuk om te doen! Er zijn zoveel schattige merken op internet te vinden en zóveel leuke meubels. Zo keek ik rond en kwam een paar leuke items tegen die ik graag met jullie wil delen! Ik ben benieuwd of er moeders/vaders zijn die net zo enthousiast zijn als ik. 🙂

Inspiratie voor de babykamer

Door al het leuks op internet zie je soms door de bomen het bos niet meer. Maak het kiezen wat makkelijker door een moodboard te maken. Hierop plaats je allemaal foto’s met wat je mooi zou vinden. Je zal zien dat er een bepaalde stijl overheerst! Ga vervolgens op zoek naar meubels en woonaccessoires die daarbij passen. Een moodboard maken kun je op een papieren bord doen, maar Pinterest is natuurlijk ook erg handig! 😉

De basics

Je kunt de babykamer zo leuk aankleden als je wilt, maar er zijn natuurlijk een paar basis meubels die echt onmisbaar zijn. Dat is een wieg of baby bedje, een commode en een kast. Kies deze meubels als eerste uit en ga dan verder met het decoreren van de rest van de kamer. Zo ontdek je al gauw de stijl die je wilt gebruiken in de kamer en wordt het een mooi geheel!

Eyoba

Gespot bij Eyoba

Bij Eyoba kwam ik verschillende meubels tegen voor een babykamer, maar een paar sprongen er voor mij echt tussenuit! Ze zijn van het merk Vox meubels en te cute, zowel los te gebruiken als in combinatie.

94583141817d8f11ce368aa6fda6920e3e59ab655e19ea976dpimgpsh_fullsize_distr

Commode

Hoe leuk is deze commode! Het handige hieraan is dat je gelijk er ook kastruimte bij krijgt, waarin je alle verzorgingsproducten voor de baby kunt opbergen. Daarnaast vind ik de kleur ook echt super leuk!

Eyoba

Kledingkast

Een kast mag natuurlijk niet ontbreken in een babykamer! Ik kwam in een kast tegen in dezelfde stijl als de commode. Genoeg plek lijkt me. 😉

Eyoba

Babybedje

Hoe gaaf zou dit bedje staan in de babykamer in combinatie met de commode en de kast?! Wil je liever niet alles in dezelfde stijl? Dat is ook geen probleem. Je kunt ook kiezen voor één meubel van deze drie en dit te combineren met wit bijvoorbeeld.

Eyoba

Meer dan alleen kindermeubels…

Ken jij het merk Vox al? Dit merk heeft niet alleen kindermeubels, maar nog veel meer. Eigenlijk van alles: salontafels, krukjes, tafels, diverse bedden, accessoires, kasten en meer. Van opvallende kleuren tot een rustige uitstraling.

Eyoba

Wat vind jij van dit merk? Ik ben benieuwd! Liefs, Numai.

Eyoba

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Weekly Favourites: Moderne Meubels

Hoi! Vandaag hebben we weer een nieuwe Weekly Favourites voor jullie en...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *