Met deze tips kun jij online jouw perfecte vloerkleed shoppen!

Inspiratie tijd: 2 minuten

Online shoppen, we doen het massaal! Maar kun je ook een en ander voor in huis online kopen? In deze blog neem ik het vloerkleed met je onder de loop. Dat kan een hele lastige opgave zijn.

Op het beeldscherm ziet aller er prachtig uit, de kleuren zijn wat vertekend, de foto’s zijn gemaakt vanuit de perfecte hoek maar zodra je het dan thuis ontvangt verdwijnt al het voorgaande als sneeuw voor de zon. Het past niet bij en in je interieur. Ontzettend jammer en dat is niet wat we willen! Om dit te voorkomen geef ik je een aantal tips.

Tips!

# 1 Afmetingen

De afmetingen zijn belangrijk. Bepaal daarom door middel van kranten hoe groot jouw ideale vloerkleed is. Leg het simpelweg uit op de vloer zodat je weet wat de juiste afmeting is. Kijk goed of dat je met een standaard afmeting weg komt of dat het maatwerk moet worden. Let erop dat maatwerk altijd duurder is dan een standaard. Kies er dus voor om voor maatwerk te gaan en dit kleed een x aantal jaar te laten liggen of ga voor een standaard maat wat makkelijker vernieuwd. Wat past bij je?

#2 Antislip

Antislip, niet hetgeen waar je direct aan denkt maar wél ontzettend belangrijk. Een kleed dat alle kanten op schuift is niet handig en staat ook minder mooi. Daarnaast wil je ook gewoon niet uitglijden door je vloerkleed.

# 3 Welke vorm kies je?

Bepaal de vorm! Rond? Vierkant? Rechthoekig? Een rond kleed doorbreekt het hoekige van de kamer. Heeft je kamer een andere vorm kies dan voor vierkant of rechthoekig.

# 4 Print

Met of zonder print? Kijk voordat je een vloerkleed koopt rond in je eigen interieur. Waar wil je het vloerkleed neer gaan leggen en wat gebeurt er al in het interieur? Heb je bijvoorbeeld veel dessin in deze ruimte, ga dan voor een effen kleed. Gebeurt er nog niet zoveel? Pak dan uit met een print!

# 5 De grootte

Grote ruimte, statement! VULLEN MAAR! Kies voor een groot vloerkleed of meerdere kleden over elkaar. Pak uit!

Hierbij nog wat inspiratie beelden:


Credits: @katiesaro


Credits: @es_jay_and_theboys

Balken en spanten in het interieur - Makeover.nl
Credits: makeover.nl

Heel veel succes met het online shoppen naar jouw vloerkleed. Liefs, Jet Hendriks

Ps: stuur je ons een fotootje van jouw nieuwe vloerkleed dat je online hebt geschopt?? 🙂

 


 

Comments

comments

Written By
More from Jet Henderiks

De kersttafel

De kersttafel geeft een extra feestelijke sfeer aan de decembermaand. Wil je...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *