Meer sfeer op kantoor: voeg planten toe!

Inspiratie tijd: 3 minuten

Ik kan zelf niet meer zonder planten in huis! Dus toen we gingen verhuizen naar een ander kantoor wisten we dan ook zeker dat we planten nodig hadden. Planten maken een ruimte echt af. Het geeft ongelofelijk veel sfeer, kleur en het staat gewoon heel mooi. In deze blog lees je een aantal tips en veel inspiratie! Let’s begin.

Touch of green

De een heeft zijn hele interieur vol met planten en de ander heeft er maar een paar. Maar in elke ruimte past wel een touch of green. Het geeft een frisse en sfeervolle uitstraling aan je interieur. Wie wil dat nou niet? Ook in een kantoor vinden wij het belangrijk om dat uit te stralen! We hebben daarom twee grote planten uitgekozen en het maakt de ruimte gelijk af! Echt een eyecatcher

Waar let je op bij het kiezen van de juiste planten?

Bij elk interieur passen natuurlijk andere planten. Ben jij op zoek naar een mooie plant voor in je kantoor of kamer, maar weet je niet zo goed wat past bij je interieur? Neem een kijkje op pinterest voor inspiratie! Heb je al een idee welke plant jij wilt hebben? Kijk dan op 123planten.nl. Je vind hier allerlei soorten planten voor in verschillende ruimtes. Voor ons kantoor hebben wij de Ficus Lyrata en de Dracaena Fragrans uitgekozen. Zijn ze niet geweldig?

De pot

Misschien wel net zo belangrijk. Bij een mooie plant hoort natuurlijk een mooie pot! Zo valt de plant nog meer op. Je kan voor allerlei soorten kleuren kiezen. Wij hebben voor ons kantoor gekozen voor antraciet en zwart. Wij houden namelijk erg van een industriële look. Daarnaast past het perfect bij de rest van het interieur.

Verzorgen

We kunnen allemaal wel toegeven dat het verzorgen van planten soms nog wel eens moeilijk kan zijn. Of nou ja… moeilijk? Je kan het wel eens vergeten. Op kantoor is het nog wel eens de vraag: Wie gaat ze water geven? Maak dan bijvoorbeeld een planning. Ben je nou echt niet goed met planten in leven houden, dan is een vetplant misschien een goede keus voor jou. Die hebben namelijk niet zoveel verzorging nodig. Alleen veel licht! 

Ben jij ook zo gek op planten en heb je nog leuke ideeën voor onze kantoor make-over? Laat het mij weten in de reacties! Liefs.

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Samenwonen in ons eerste appartement

Alweer drie jaar geleden was het dan eindelijk zover: vanuit huis bij...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *