Meer sfeer in huis met Philips Hue lampen

Inspiratie tijd: 2 minuten

Waarschijnlijk ken je de Philips Hue lampen al, maar ik besefte me dat we hier eigenlijk nog nooit iets over hebben geschreven. Dus vandaar deze blog! Philips Hue lampen bieden namelijk ontzettend veel mogelijkheden. Wist je dat al? Ik kwam deze producten tegen bij dmlights! I’ll show you!

Philips Hue

Met de Hue lampen van Philips kun je meer sfeer in je huis creëren. Wissel af met tonen, contrast, wit licht en allerlei kleuren. Je kunt het precies zo instellen zoals jij dat wil! De lampen kun je in verbinding brengen met je telefoon/tablet dankzij een app. Handig! Op deze manier kun je de kleuren instellen. Het is zelfs mogelijk dit te doen aan de hand van een foto! Naast de meerdere soorten lampen, zijn er ook veel sensoren en accessoires die je van een afstand kunt bedienen. Samen zorgen al deze onderdelen tot een gebruiksvriendelijk product!

schermafbeelding-2016-10-27-om-15-59-37

Philips Hue Motion Sensor

De Philips Hue Motion Sensor is erg handig! Als je een Philips Hue Motion Sensor hebt, gaat de lamp aan zodra er beweging is. De sensor detecteert de aanwezigheid van personen en vervolgens gaat het licht dus automatisch aan. En, je hebt geen lichtschakelaar, smartphone of tablet nodig! Lijkt mij erg handig wanneer je bijvoorbeeld net even je handen vol hebt of druk bezig bent. Eventjes bewegen en tadaaa: de lampen gaan voor je aan!

schermafbeelding-2016-10-27-om-16-00-37

Er zijn zoveel verschillende producten van Philips Hue te vinden. Zo is er een ruime keuze uit verschillende lampen: plafondlampen, hanglampen, tafellampen, wandlampen en uiteraard losse peertjes.

Nieuwste producten van 2016

In 2016 verschenen een aantal nieuwe producten van de Philips Hue collectie. Zoals hierboven toegelicht de sensor, maar er zijn ook nog andere producten:

GU10 White spot

Deze spot kan makkelijk in bestaande armaturen gedraaid worden. Op deze manier kun je ook daar gebruik maken van de Hue technologie. De naam ‘White spot’ is niet voor niets, want deze White lampen zijn verkrijgbaar van warme tot koele tinten in het wit.

Hue Deco en Spots

Ook vertelde ik eerder in deze blog dat er ontzettend veel ‘productfamilies’ zijn ontworpen. Alles met het herkenbare design en de Hue technologie. Elke lamp wordt geleverd met de Hue Dimmer Switch.

Door de jaren heen zijn veel Hue lampen verbeterd, waardoor het een sterk product is. De juiste kwaliteit én een fijn gebruik. Heb jij Hue lampen in huis of ben je nog op zoek naar deze lampen? Neem dan eens een kijkje bij dmlights! Liefs, Mariëlle

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Tips & tricks voor het stylen van je tuin

Jouw tuin stylen? Dat is zeker niet altijd even gemakkelijk. Het gaat...
Read More

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *