Meer kleur in huis tijdens de lente

Inspiratie tijd: 3 minuten

Het is weer lente! YAY! We hebben de afgelopen dagen mogen genieten van het heerlijke zonnetje en hopelijk blijft het nog even zo. Ik merk altijd wanneer het zonnetje schijnt, dat ik meer behoefte heb aan kleur! Leuke, vrolijke woonaccessoires, bloemen in huis en ook vloerkleden. Het brengt sfeer in huis en een nieuwe, frisse look. Ik zal het je laten zien!

Kleur in huis? Durven en doen!

Wil je meer kleur in huis? Ik zeg: doen! Twijfel niet al te lang, maar ga er gewoon voor. Vooral als het gaat om woonaccessoires of een leuk vloerkleed. Het hoeft tenslotte ook niet veel te kosten om meer kleur in huis te halen. Wanneer je meer kleur in huis wilt, is het belangrijk dat je zorgt voor een rustige basis. Heb je veel gekleurde meubels? Kies dan voor een wat rustiger vloerkleed bijvoorbeeld met één tint. Vind je dat je huis te ‘steriel’ overkomt en te rustig is? Ga dan juist voor een vrolijk, gekleurd vloerkleed. Just do it!

Bolletjes kleden van Sukhi

De bolletjeskleden van Sukhi hebben we wel eens vaker uitgelicht, maar dit vind ik echt een goed voorbeeld voor meer kleur in huis. Je kunt het op verschillende plekken in huis toepassen. Zo ook in de kinderkamer! Het staat gelijk gezellig en ook leuk voor je kleintje om eventjes op het kleed te spelen.

kinderdagverblijf-kinderen-kamer-voelde-ballen-deken

voeten-baby-witte-vilten-ballen

Kleur met planten combineren

Als je gek op planten bent, heb ik ook een leuke tip voor je. Plaats één of meerdere planten op een leuk, gekleurd bolletjeskleed. Hieronder een voorbeeld die ik tegenkwam bij Sukhi. Het staat zo gaaf! Een mooie witte pot erop geeft een frisse uitstraling. Perfect voor de lente dus. 😉 En, als je gek bent op de botanische trend, dan zul je waarschijnlijk wel wat meer planten in huis hebben. Plaats dan wat meer planten op het vloerkleed! Ik zou zelf wel kiezen voor een rustige pot, omdat je zo balans houdt met de kleuren.

mooie-plant-op-gevoeld-bal-tapijt

Een neutraler vloerkleed?

Mocht je toch wat meer rust in huis willen, kies dan voor een neutraal vloerkleed. Bij Sukhi kwam ik een aantal prachtige vloerkleden tegen, in een natuurlijke tint. Ik weet zeker dat dit vloerkleed prachtig staat op een houten vloer, maar eigenlijk ook wel op een gietvloer… Zoveel mogelijkheden! 😉

designer-kind-slaapkamer-modern

Of je gaat voor een wit bolletjeskleed!

wollen-tapijt-witte-kleur-ballen

Welk vloerkleed is jouw favoriet? Ga je voor kleur? Of toch liever een rustige kleur? Mijn tip voor jullie is om toch eens een keer voor een vrolijk kleed te gaan. Vooral in de lente en zomer! 😉 Liefs, Mariëlle.

Dit is een gesponsorde blog in samenwerking met Sukhi. Alles is geschreven naar aanleiding van onze eerlijke en persoonlijke mening.

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Inspiratie voor na de vakantie

Net terug van vakantie? Of ben je dit jaar thuis gebleven? Ik...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *