Meekijken met interieurontwerper Chantal Peters van BINNENSHUIS

Inspiratie tijd: 2 minuten

Wij vinden het onwijs gaaf om te zien dat er zoveel verschillende aspecten zijn binnen interieur, design en styling, waarmee we jou ( en natuurlijk onszelf 😉 ) elke keer willen inspireren. Daarom gaan wij de komende tijd steeds meekijken met diverse interieurontwerpers en -stylisten en een door hen uitgevoerd project. Deze keer kijken we mee met interieurontwerper Chantal Peters van BINNENSHUIS bij een project in Elst: een Split in Two House. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Een Split in Two House… De architect heeft dit zo genoemd, door de splitsing in de woning. Deze is namelijk in tweeën gesplitst, door een glazen overloop. Je kan hiermee van onder tot boven kijken: je kijkt écht dwars door het hele huis. Chantal heeft voor deze klant een indelingsplan, kleurenplan, een maatwerk ontwerp voor een vakkenkast, een ontwerp voor een vensterbank-bank en de trap naar de eerste verdieping gemaakt. Daarnaast heeft zij ook nog het totale plan voor de eindstyling ontwikkeld. Dit totale plan betreft alle beplanting, kunst, accessoires en dergelijke. Wauw, heel wat gedaan dus! Ik ben echt onder de indruk van dit prachtige project. Ik vind dan ook dat de overeenstemming van kleuren, meubels en lichtinval perfect bij elkaar past.

Toen ik BINNENSHUIS tegenkwam leek het me gelijk leuk om een artikel te schrijven. Zoveel leuke projecten, waardoor ik weer tot nieuwe inspiratie kwam voor Furnlovers. BINNENSHUIS is professioneel en toont dit ook in de werkzaamheden en de uitstraling. Je kan er terecht voor bijvoorbeeld  een interieuradvies- en ontwerp, maar ook voor een volledig interieurplan waarin rekening wordt gehouden met kijklijnen, looproutes, verlichting en akoestiek. Erg knap hoe Chantal elke keer weer weet te komen tot een prachtig én passend resultaat. Hierin staat natuurlijk altijd voorop dat de klanten zich goed voelen en thuis voelen in de sfeer en stijl van de inrichting.

Uiteraard wil ik het resultaat van dit project graag met jullie delen. Fotograaf Nathalie Brugman heeft deze foto’s gemaakt en ook dat straalt professionaliteit uit! Ik hou d’r van als het allemaal zo goed bij elkaar past. 😉 Ik ben benieuwd wat jullie van het resultaat vinden. Zoals ik net al zei, klopt het hele plaatje in mijn ogen. Ook het gebruik van woonaccessoires is op een fijne manier gedaan. Er is namelijk voldoende contrast tussen grootte en er staat ook niet te veel.

IMG_6987a

Split in two house Elst woonkamer en kastontwerp (1)

 

Zijn jullie net zo onder de indruk als ik? Ik ben benieuwd!

Comments

comments

More from Marielle Wielheesen

Wat houdt luxe wonen in?

Soms hoor je termen voorbij komen waardoor je gelijk nieuwsgierig wordt. Dat...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *