Master Meubel: meer dan een woonwinkel!

Inspiratie tijd: 2 minuten

Interieur inspiratie is natuurlijk niet alleen te vinden in Nederland, maar ook in het buitenland. Kennen jullie Master Meubel al? Ik neem je graag mee naar een ‘kijkje achter de schermen’ bij Master Meubel en laat jullie zien wat je allemaal bij hen vindt! Ook vertel ik je meer over een prachtige buitencollectie van Extremis.

Interieurstijlen zijn grensoverschrijdend! Kijk maar naar de beurzen in Milaan of Parijs: interieurliefhebbers zijn overal. Als je aan Master Meubel denkt, kan je denken aan een woonwinkel. Maar eigenlijk dekt dat niet wat Master Meubel is. Master Meubel heeft een eigen en unieke kijk op collecties. Een team van interieurarchitecten gaan dagelijks in gesprek met elkaar over presentaties in de zaak, maar ook over adviezen naar de klant. En juist die combinatie vind ik zo ijzersterk: openheid, vertrouwen en kwaliteit.

Inmiddels heeft Master Meubel een uitgebreide serviceverlening opgezet, inclusief eigen meubelmakerij, een spuiterij, stoffeerderij en zelfs een atelier voor raamdecoratie. Dus dat bedoel ik met dat het woord ‘woonwinkel’ niet alles dekt! 😉

Het aanbod van Master Meubel

In het assortiment van Master Meubel vind je veel verschillende merken. Nu de zomer er aan komt, kunnen we – als het weer een beetje meewerkt 😉 –  wat vaker in de tuin zitten. Een nieuwe outdoor collectie is dan zeker welkom! Een goed voorbeeld hiervan is Extremis. Sinds 1994 is de ontwerper Dirk Wynants erin geslaagd om zijn bedrijf, Extremis, een hoge positie te geven. Dirk volgt niet het algemene, ‘gewone’, design, maar gaat juist voor innovatie en progressie.

FurnloversMastermeubel4

Het allereerste ontwerp van Extremis was het multifunctionele tuinmeubel, genaamd ‘Gargantua’. Dit is een unieke tuintafel en heeft de toon gezet voor het verdere werk van Extremis.

Extremis heeft uiteraard veel meer prachtige buitenmeubels en is tegenwoordig erg geliefd. Niet zo gek ook, want het design van de meubels zijn toegankelijk en zeer goed te combineren.

FurnloversMastermeubel2

Wat is jouw favoriete merk? En welke tuinmeubelen heb of wil jij? Ik ben benieuwd!

 

 

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Katoen vs. TENCEL™

Beddengoed… je gebruikt het elke dag! Een goede en optimale nachtrust is...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *