Marmer in je interieur

Marmer in je interieur
Inspiratie tijd: 4 minuten

Marmer.. Me likey!

Bij het woord marmer moet ik op de één of andere manier altijd gelijk aan m’n oma denken. Ik weet niet waarom.. Maar ik maak, hoe stom het ook klinkt, gelijk de link naar ouderwets. Zelf kan ik niet genoeg krijgen van marmeren elementen in het interieur! Daarom ga ik opzoek naar fijne marmeren interieur items!

Ik heb er hélemaal zin in. Wel bereid ik mezelf alvast mentaal voor op het feit dat ik niks mag gaan kopen. ‘Alleen kijken Nik, je huis staat al vol genoeg ;)’ zegt een stemmetje in mijn hoofd. Dit klopt ook helemaal…Dus het blijft alleen bij kijken & wegdromen. Als eerste ga ik opzoek naar marmeren tafels. Kijk even naar onderstaande beauty’s!

Marmer trend
Pinterest

Next. Een (Groene)! marmeren wandplank met buffellederen banden! Super nice. Deze wandplank is van het merk Zuiver. Ik kom de laatste tijd trouwens steeds vaker eyecatchers tegen van dit merk. Hóe tof is dit wandplankje voor in je keuken?! Ik zie al m’n kruidenpotjes hier al op staan, samen met een aantal leden van de cactusfamilie. In mijn gedachten maak ik er gewoon weer een heerlijke tentoonstelling van.

Marmer trend
vtwonen

Door naar de badkamer van m’n dromen. Zelf heb ik nou nooit eens de rust in m’n lijf om heerlijk in bad te gaan liggen. Helemaal niks doen.. Dat kan ik gewoon niet. Op de één of andere manier vind ik dat zonde van m’n tijd. Klinkt stom, aangezien ik wél uren achter elkaar series kan knallen op Netflix en de bank dan ook gewoon niet af kom. Ik snap het zelf ook niet.. Maar ik weet zeker; als ik óóit een badkamer heb zoals onderstaande, lig ik hier elk vrij uurtje in. Bij het zien van onderstaande foto’s wordt ik namelijk (alweer) intens gelukkig.

Marmer trend
Pinterest

Marmer trendPinterest

Op dit moment zijn er een stuk of vijf klokken aanwezig in ons huis. Verschillende ouderwetse klokjes en wekkers uit vintage winkels en een mega grote retro klok van Zuiver. Ik zit nu ook gewoon serieus na te denken of dat er nog een mooi en beschikbaar plekje in huis is.. Misschien iets voor op de wc? Onderstaande klok vind ik namelijk geweldig!

Marmer trendPinterest

In de verdere verloop van m’n zoektocht op Pinterest kwam ik nog een paar fijne items tegen. Deze wil ik graag nog met jullie delen. Kaarsjes heb je nooit genoeg in je huis staan toch?

Marmer trend
Pinterest

Zelf heb ik hélemaal niets met surfen, maar kijk even naar onderstaande, marmeren surfboards! Die zou ik wel een mooi plekje geven hoor :)!

Marmer trend
Pinterest

Ook dit lampje moest ik even met jullie delen. Lekker minimalistisch en perfect om kale hoekjes in huis mee op te vrolijken.

foto-8
(Bron Pinterest)

De eerste marmeren items in ons huis zijn ook aanwezig!

Zelf werk ik in Breda en reis ik met het OV naar m’n werk. Sins een aantal maanden zit de Sissy Boy op het station. Héél slecht voor mijn portemonnee, maar wat ben ik verliefd op dit merk. Naast het feit dat ik hier altijd ontzettend veel basics shirts, wollen vesten en jassen koop, neem ik ook regelmatig mooie spulletjes mee voor in huis. Zo liep ik afgelopen week tegen deze marmeren onderzetters aan. De perfecte vorm en kleur, it’s made for me!

Marmer trend
Bron Instagram @nikkijansen.nl

Nu de eerste marmeren items zijn aangeschaft, vind ik het heerlijk om op het internet verder te struinen. Zo kwam ik ook onderstaande wandhaak tegen. Super minimalistisch, waar ik zelf altijd wel van hou. Ik kwam deze tegen op de webshop van vtwonen en is van het merk Nordal. Perfect voor aan m’n (witte) muur. Ik zie mijn mooie tijgerprint handtas hier al aanhangen!

Marmer trend
(Bron – VTWonen)

En zijn jullie na het lezen van deze blog ook een beetje verliefd geworden op marmeren items?

x Nikki

Comments

comments

Written By
More from Furnlovers

Hello there! Meet me and my interior

Hallo allemaal! Ik ben een nieuwe gastblogger op Furnlovers en zou mij...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *